ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

“Ξαφνικός θάνατος”… αλά ΕΡΤ για τον ΟΣΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8-9-203

troika-Megaro-Maximou
Την αποκάλυψη ότι ο ΟΣΕ θα έχει την (κακή) τύχη της ΕΡΤ και θα οδηγηθεί σε “ξαφνικό θάνατο”, κάνει η Real News, με το βασικό θέμα του κυριακάτικου πρωτοσέλιδού της.
Η εφημερίδα του Ομίλου Κουρή-Χατζηνικολάου ήταν εκείνη η οποία είχε κάνει την αποκάλυψη για το “κούρεμα” της ΕΡΤ, προκαλώντας μάλιστα τότε θύελλα αντιδράσεων, το θέμα της ωστόσο επιβεβαιώθηκε στην πράξη στη συνέχεια.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real News  αυτής της Κυριακής, οι εκπρόσωποι των δανειστών θέτουν το κλείσιμο των σιδηροδρόμων ως προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, από το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της Αθήνας μέσω του Μνημονίου.
Το ρεπορτάζ της ναυαρχίδας του Ομίλου Κουρή-Χατζηνικολάου συνεχίζει ότι η τρόικα ζητάει ακόμη την επίσπευση και αναδιάρθρωση του φορολογικού μηχανισμού, με απολύσεις εργαζομένων από τις Εφορίες.
Οι παραπάνω απαιτήσεις της τρόικας εντάσσονται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αιτημάτων προς την κυβέρνηση, με πυρήνα το επιχείρημα ότι θα πρέπει να καταργηθούν οι δομές του δημοσίου οι οποίες δεν είναι απαραίτητες.

ΠΗΓΗ. inews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου