ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΣΕΕ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/9/2013


ΔΕΥΤΕΡΑ 16-9-2013

                     ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΣΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13/9/2013
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΣΕΕ
Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 13/9/2013 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και αφού συζήτησε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους της χώρας, αποφάσισε:

1.     Την πραγματοποίηση την Τετάρτη 18/9/2013 4ωρης στάσης εργασίας (11:00-15:00) και συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στις 11.30 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στο δοκιμαζόμενο δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο και αντιδρώντας απέναντι στη βαρβαρότητα των μνημονίων που «παράγουν» λουκέτα, δημιουργούν στρατιές ανέργων και εξαθλιώνουν την κοινωνία.
2.      Να καλέσει όλες τις Ομοσπονδίες μέλη και τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμή της να συνεδριάσουν άμεσα ώστε να σχεδιαστεί από κοινού η παραπέρα πορεία των κινητοποιήσεων.
3.      Να συγκληθεί μέχρι τέλους του μήνα σε ημερομηνία που θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες η Ολομέλεια της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας ώστε να ληφθούν αποφάσεις για τις μορφές και την κλιμάκωση του αγώνα, σύμφωνα με τις προτάσεις των οργανώσεων μελών της ΓΣΕΕ.
Η Συνομοσπονδία θα συνεχίσει τη μάχη για να ανατρέψει την ασκούμενη πολιτική και να βγει η χώρα από τα δεσμά των μνημονίων.
Ο αγώνας θα συνεχιστεί για να μπει οριστικό τέλος στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στην ανεργία, στη λιτότητα, στον εκφοβισμό, στις απολύσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στις διαθεσιμότητες, στη φοροεπιδρομή, στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, στα σχέδια διάλυσης της αμυντικής βιομηχανίας, στο ξεπούλημα και τον τεμαχισμό εταιριών κοινής ωφέλειας (νερό, ρεύμα, κλπ).
Ο αγώνας όλων των εργαζομένων είναι κοινός και η ενότητα είναι η δύναμή μας.

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου