ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Για πολλούς ήταν έκπληξη το ότι τόσα και τόσα αντιφασιστικά πανό υψώθηκαν στα γήπεδα, αλλά όχι στη Θύρα 7, αν και ο Παύλος Φύσσας ήταν Ολυμπιακός....


ΚΥΡΙΑΚΗ 6-10-2013
Για το πανό που δεν είδαμε στη Θύρα 7 και το «ύποπτο» No Politica.




Για πολλούς ήταν έκπληξη το ότι τόσα και τόσα αντιφασιστικά πανό υψώθηκαν στα γήπεδα, αλλά όχι στη Θύρα 7, αν και ο Παύλος Φύσσας ήταν Ολυμπιακός....

Μετά τη δολοφονία του Φύσσα, ο οποίος ήταν και Ολυμπιακός, πολλοί φίλαθλοι του ΟΣΦΠ κυρίως από το facebook "έκραξαν" τον βασικό σύνδεσμο του Ολυμπιακού Porto Leone με έδρα το Κερατσίνι, που δεν τοποθετήθηκε άμεσα για το συμβάν όπως έκανε η πλειοψηφία των "αλλόθρησκων" συνδέσμων που καταδίκασαν εξαρχής πλήρως τη ΧΑ είτε με ανακοινώσεις είτε με πανό. 


H τεράστια πλειοψηφία των συνδέσμων του Ολυμπιακού έχει εδώ και κάποια χρόνια συμφωνήσει στη γραμμή NO POLITICA.

Αυτό το Νo Politica υιοθετήθηκε υποτίθεται για να μην μπαίνουν πολιτικά πανό στο γήπεδο, ούτε από τους μεν ούτε από τους δε, ώστε να μην υπάρχει αντιπαλότητα στην κερκίδα στη λογική "είμαστε οπαδοί και μας ενώνει η ομάδα η οποία είναι πάνω απ' όλα".

Λογικό θα μπορούσε να πει κάποιος, αλλά...

Για τη Χρυσή Αυγή όλη αυτή η κατάσταση είναι προνομιακή., υποστηρίζουν κάποιοι φίλαθλοι . 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Όπως ανφέρεται σε σχετική δημοσίευση: «Το αντιδραστικό Νο Politica που κυριαρχεί στη Θύρα 7 έχει πολύ ύπουλο ρόλο και συνεχώς στρέφει την κερκίδα προς ακροδεξιές ιδέες και αντιλήψεις. 
Από τη μια ακυρώνει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες οπαδών για ανάρτηση πολιτικού πανό προοδευτικού ή αντιφασιστικού περιεχομένου στο γήπεδο, και από την άλλη επιτρέπει την παλιά ελληνική σημαία με το σταυρό (με γνωστούς συμβολισμούς), τη σημαία της Βεργίνας, της επανάστασης του 1821, πανό για τα εθνικά όπως "Iμια 1996 Δεν Ξεχνώ" και πανό "Orthodox Brothers" ή "Κοssovo is Serbia" για τους εθνικιστές "αδερφούς" οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. 
Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ακόμα και στα συνθήματα, γιούχα από τους οργανωμένους όταν αρχίσει μεμονωμένη ομάδα οπαδών να βρίζει π.χ. τον πρωθυπουργό αλλά μπορεί να ακούγεται ο ήχος της μαϊμούς όταν παίρνει τη μπάλα έγχρωμος παίχτης της αντίπαλης ομάδας. 
Πάλι όμως υπάρχει μια φθηνή δικαιολογία όποτε προκύψει αντιπαράθεση, στη λογική ότι αυτά δεν είναι πολιτικά πανό αλλά είναι τα σύμβολα της χώρας μας, είναι η ιστορία της πατρίδας μας αφού είμαστε Έλληνες, Ορθόδοξοι, ιστορικά είμαστε αντίπαλοι με τους Τούρκους και τους Αλβανούς, αγαπάμε τους Σέρβους».



Επίσης υποστηρίζεται ότι: «Η ντροπιαστική ανακοίνωση για την ιστορία του Ολυμπιακού και του Πειραιά του Porto Leone για το Φύσσα δεν είναι τυχαίο γεγονός αλλά αποτέλεσμα των παραπάνω. Είναι και αυτή σε κλίμα No Politica γενικά, και πέραν όλων των άλλων που λέει ή δεν λέει, το δήθεν απολιτικ κλείσιμο, "στη Θύρα 7 εργάτες και αφεντικά γίνονται ένα" δυστυχώς τα λέει όλα».

Η σελίδα στο facebook Αντιφασίστες Ολυμπιακοί

Μέσω των αναρτήσεων γίνεται σαφής η αντίθεση με τη γραμμή No Politica, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αιτιάσεις για τον «μέγα καθοδηγητή» των συνδέσμων, το άμεσα συνδεδεμένο με τον πρόεδρο Μαρινάκη και τον εκδότη της εφημερίδας «Γαύρος».

Ο «αρχηγός των Γαύρων», που διατηρεί και δημοφιλές σάιτ για την ομάδα του, φέρεται να ήταν παρών κατά τη μεταγωγή των χρυσαυγιτών Μιχαλολιάκου και Λαγού στον Κορυδαλλό.

Κάτι που δεν διαψεύδει ούτε ο ίδιος...

Γράφει ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook:
«Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, για να ξέρετε ΕΓΩ μένω δίπλα απο τις φυλακές κορυδαλλού και την ώρα που έστριψα με το ΠΑΠΊ για να περάσω μπροστά απο τις φυλακές, μου βγήκε η αλυσίδα. Εκείνη την ώρα περίμεναν απο λεπτό σε λεπτό να φέρουν αυτούς απο την χρυση αυγή για να τους βάλουν μέσα, και δεν με άφηναν οι αστυνομικοί να περάσω. 
Μου έλεγαν να περιμένω μέχρι να έρθουν και να τους βάλουν μέσα. 
Τους εξηγούσα που μένω, τι ταυτότητα τους έδειχνα αυτοί δεν επερνάν χαμπάρι τιποτα, οπότε αναγκαστικά περίμενα μέχρι να τους φέρουν! Έφαγα ταλεπορία, αλλά με πήραν πολλοί δικοι μας λέγοντας ότι με δείχνουν τα κανάλια. 
Θέλω να σας εξηγήσω πως ΕΓΩ ΓΑΜΩ τα πολιτικά τους! Στα φρύδια μου όλα τα ΚΟΜΑΤΑ, μόνο Ολυμπιακός και τιποτα άλλο! 
    Αδέρφια μου το μόνο πράγμα σε αυτη την χώρα που είναι ΥΓΕΙΕΙΣ είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας και η ΘΥΡΑ 7!»

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας!

(Να σημειωθέι ότι ο εν λόγω «αρχηγός» είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής και ο αδελφός του ήταν υποψήφιος με την Χ.Α. που τώρα έχει διοριστεί στην βουλή, σύμφωνα με δημοσίευμα στον Άνεμο Αντίστασης.)


ΠΗΓΗ. aragma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου