ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

«CODE RAIL ART 2017» Παρουσίαση των γλυπτών στο χώρο του κεντρικού εργοστασίου του ΟΣΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25-11-2017




         ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΘΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΕΡΟΣ
 
Παρουσιάστηκαν χθές στο κεντρικό εργοστάσιο του ΟΣΕ παρουσία 5μελούς Επιτροπής 
( 3 είναι μέλη ΔΕΠ της ΑΣΚΤ και 2 είναι εκπρόσωποι του ΟΣΕ) τα έργα των καλλιτεχνών του διαγωνισμού του ΟΣΕ με συνεργασία του γραφείου διασύνδεσης ΑΣΚΤ, για  φοιτητές που είχαν συμπληρώσει και το τέταρτο έτος φοίτησής τους στην ΑΣΚΤ ή φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων της ΑΣΚΤ, καθώς και για αποφοίτους της ΑΣΚΤ (οι οποίοι είχαν αποφοιτήσει από την 1/1/ 2011 και έπειτα)

Θέμα του διαγωνισμού, «CODE RAIL ART 2017»

Ο διαγωνισμός αποσκοπούσε στην ανάδειξη στοιχείων της Βιομηχανικής Επανάστασης η οποία στον Ελλαδικό χώρο είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Σιδηρόδρομο. 

Τα γλυπτά δημιουργήθηκαν από συγκεντρωμένο άχρηστο σιδηροδρομικό υλικό (κυρίως μέταλλο), το οποίο βρίσκεται σε χώρους του ΟΣΕ, και θα κοσμήσουν τον κεντρικό Σταθμό της Αθήνας (Στ. Λαρίσης), την αποβάθρα του Προαστιακού στο Αεροδρόμιο και την αποβάθρα του Προαστιακού Σταθμού στον Πειραιά.

Για τα 3 πρώτα έργα που θα επιλεγούν ως τα καλύτερα από την κριτική επιτροπή, ο Ο.Σ.Ε. θα προσφέρει, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, τρία χρηματικά έπαθλα αξίας  3.000€, 2.000€ και 1.000€.
Τα τρία (3) βραβευθέντα έργα θα περιέλθουν αυτοδικαίως και θα ανήκουν στον ΟΣΕ. 

Φωτογραφίες απο την παρουσίαση.

















 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου