ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - Εικόνες που ταξιδεύουν

ΤΕΤΑΡΤΗ 12-4-2017



Είναι φημισμένη για το ηλιοβασίλεμά της και τουρίστες από όλο τον κόσμο συρρέουν για να το απολαύσουν, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν το νησί είτε για το γάμο τους είτε απλώς για το γαμήλιο ταξίδι τους.

Η Σαντορίνη αποτελεί ένα από πιο τουριστικά μέρη του κόσμου και όχι άδικα, ενώ η θέα στην Καλντέρα «κόβει την ανάσα». Το επιβλητικό τοπίο και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, οι ιδιαίτερες παραλίες και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες την κατατάσσουν στους τοπ προορισμούς παγκοσμίως και όχι άδικα. 

Σε όποιο σημείο του νησιού και αν σταθεί κανείς μπορεί να απολαύσει την καλοκαιρινή αύρα και να νιώσει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Ολόκληρο το νησί αποπνέει έναν ρομαντισμό και δεν είναι τυχαίο που επιλέγεται από τόσα ζευγάρια για τις διακοπές του.


Η Καλντέρα αποτελεί βέβαια τον πόλο έλξης όλων των τουριστών ενώ τα λιτά παραδοσιακά υπόσκαφα σπίτια τραβούν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον. 

Το νησί διαθέτει επίσης σπουδαία αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους ενώ ενδείκνυται και για πολλές δραστηριότητες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι παραλίες στις οποίες έχει αφήσει επίσης το σημάδι του το ηφαίστειο.

Γυαλιστερό μαύρο βότσαλο και λευκά γλυπτά βράχια σας περιμένουν για μια διαφορετική εικόνα απ’ όσες έχουν συνηθίσει οι επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου. Η Οία είναι ένας από τους πιο καλοδιατηρημένους παραδοσιακούς οικισμούς στην Ελλάδα και αποτελεί την περιοχή των αργών ρυθμών, ένα σημείο που απολαμβάνουν οι ερωτευμένοι.

Η Σαντορίνη αποτελεί επίσης αγαπημένο μέρος των φωτογράφων τοπίου από όλο τον κόσμο που φτάνουν για να απαθανατίσουν τις ομορφιές του νησιού. Το ηλιοβασίλεμα είναι βέβαια το σημείο αναφοράς αλλά επίσης τα λευκά σπίτια και τα γραφικά σοκάκια με τις ανθισμένες γλάστρες μοιάζει πάντα με ζωγραφιά στις φωτογραφίες.









ΠΗΓΗ. newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου