ΠΕΜΠΤΗ 19-2-2016
Αλήθειες και μύθοι για το... ξεχασμένο από πολλούς Έλληνες προϊόν της μεσογειακής γης, που πρωταγωνιστεί και πάλι στο τραπέζι μας.
Στο αφιέρωμα του news.gr παρακολουθούμε τη διαδρομή από τα λιόδεντρα στο πιάτο, συναντάμε στην Κρήτη το αρχαιότερο ελαιόδεντρο του κόσμου, μαθαίνουμε γιατί το ελαιόλαδο δεν παχαίνει, καθώς και ποιοι είναι οι λόγοι, για τους οποίους το ελληνικό λάδι δεν πρωταγωνιστεί - όπως θα έπρεπε - στις αγορές όλου του κόσμου.
Διαβάστε το φυλλάδιο . ΕΔΩ
ΠΗΓΗ. news
Αλήθειες και μύθοι για το... ξεχασμένο από πολλούς Έλληνες προϊόν της μεσογειακής γης, που πρωταγωνιστεί και πάλι στο τραπέζι μας.
Στο αφιέρωμα του news.gr παρακολουθούμε τη διαδρομή από τα λιόδεντρα στο πιάτο, συναντάμε στην Κρήτη το αρχαιότερο ελαιόδεντρο του κόσμου, μαθαίνουμε γιατί το ελαιόλαδο δεν παχαίνει, καθώς και ποιοι είναι οι λόγοι, για τους οποίους το ελληνικό λάδι δεν πρωταγωνιστεί - όπως θα έπρεπε - στις αγορές όλου του κόσμου.
Διαβάστε το φυλλάδιο . ΕΔΩ
ΠΗΓΗ. news
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου