Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Π. Τερζόγλου - Το «Κράτος» και οι πρακτικές ΠΑΣΟΚ ζουν και βασιλεύουν στον ΟΣΕ!!!

ΤΡΙΤΗ 21-4-2015ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΘΗΝΑ 20/4/2015

Μετά από καταγγελίες συναδέλφων, ότι μαζεύονται ονόματα από συνδικαλιστές και υπηρεσιακούς παράγοντες για να γίνουν προαγωγές στην γραμμή και στα ΤΗΕ, διαπίστωσα ότι η απερχόμενη διοίκηση του ΟΣΕ στις 3/4/2015, έβγαλε εγκύκλιο με την οποία δρομολογούσε εκ νέου τοποθετήσεις στην υποδομή.

 
Την εγκύκλιο αυτή δεν την κοινοποίησε στην ΠΟΣ όπως γινόταν συνήθως ούτε την
γνωστοποίησε στους εργαζόμενους, ξέρετε γιατί; Γιατί η πονηρά σκεπτόμενη, διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ Διοίκηση του ΟΣΕ (δεν ξέρω μόνη της ή αν την συμβούλευσε κάποιος) αποφάσισε να μη ζητήσει νέες αιτήσεις (ίσως γιατί δεν προλαβαίνει) αλλά να ενεργοποιήσει τις παγωμένες αιτήσεις που κατέθεσαν οι συνάδελφοι το Φλεβάρη του 2014!!!

Την «επικαιροποίηση» αυτών των αιτήσεων ανέλαβαν διάφοροι ημέτεροι της Διοίκησης!!!

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
            Δυστυχώς ούτε η Διοίκηση του ΟΣΕ ούτε κάποιοι συνδικαλιστές πήραν κανένα μήνυμα από το αποτέλεσμα των εκλογών στις 25/1/2015.

Η απερχόμενη Διοίκηση του ΟΣΕ καλά θα κάνει να αφήσει τα συνδικαλιστικά και μικροπαραταξιακά παιχνίδια.

Καλώ την ΠΟΣ να παρέμβει και να ακυρώσει αυτές τις διάτρητες προαγωγές και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, δίκαιο και αξιοκρατικό σύστημα  διαφανών προαγωγών αντάξιο της ιστορίας και της προσφοράς των σιδηροδρομικών. Τα σοβαρά προβλήματα του σιδηροδρόμου και η δύσκολη επίλυση τους προαπαιτούν, ισχυρό μέτωπο ενωμένων και όχι διαιρεμένων σιδηροδρομικών.


Παναγιώτης Τερζόγλου

Μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ


ΠΗΓΗ. ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ