ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Αλέκα Παπαρήγα: Ερχονται πολύ χειρότερα μέτρα

Αλ. Παπαρήγα: Ερχονται πολύ χειρότερα μέτρα Σε συστηματικό, σχεδιασμένο και μελετημένο αγώνα, «για να μην μπορεί ο αντίπαλος να τον ευνουχίσει και να τον τσακίσει», καλεί το λαό η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, υποστηρίζοντας ότι έρχονται πολύ χειρότερα μέτρα.
«Πρέπει να μπει ένα τέρμα σε αυτό το παιχνιδάκι ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΣΥΡΙΖΑ, με κασέτες, βιντεοσκοπήσεις, non paper, απομαγνητοφωνήσεις. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά για το λαό και αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία και βγαίνει και από τις τελευταίες κινητοποιήσεις είναι ο λαός να ανασυνταχθεί να ξέρει ότι έρχονται πολύ χειρότερα μέτρα. Ας μην ελπίζει στον καλό κύριο Τόμσεν, όπως ακούμε τώρα τελευταία», δήλωσε η κ. Παπαρήγα.
Ερωτηθείσα αν «αντέχει η συγκυβέρνηση», απάντησε ότι ΚΚΕ γενικά πιστεύει πως το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό. «Μιλούσαμε μάλιστα και για βουλή κινούμενη άμμο μετά τις εκλογές. Τώρα πότε θα πέσει η κυβέρνηση; Το θέμα είναι πότε θα αποφασίσει ο λαός να ανατρέψει αυτή την πολιτική», ανέφερε η κ. Παπαρήγα.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου