Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Κοτόπουλο κατσιατόρε
ΥΛΙΚΑ
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 8 μικρά μπουτάκια κοτόπουλου χωρίς πέτσα
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 φλιτζάνια φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
- 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά καθαρισμένη και κομμένη σε λωρίδες
- 1 μικρό καρότο ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- ½ φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί ή ζωμό κότας
- 800 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη σε κονσέρβα
- 1,5 φλιτζάνι κατεψυγμένα μικρά κρεμμυδάκια
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 2 κ.σ. μπαλσάμικο
- 10 ελιές Καλαμών ψιλοκομμένες
- 1/3 φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι βάλτε το λάδι να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά.
Μαγειρέψτε
για 4 λεπτά.
Προσθέστε το κρασί.
Σιγοβράστε χωρίς να σκεπάσετε μέχρι να
εξατμιστούν τα υγρά.
Προσθέστε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, τη ρίγανη και μία κ.γλ. πιπέρι και ανακατέψτε. Προσθέστε το κοτόπουλο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου