Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΓΑΥΡΟΣ ΠΛΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό γαύρος
- 5 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 500 γρ. τριμμένη ντομάτα
- 1 χούφτα κόλιαντρος ψιλοκομμένος ή μαιντανό
- 1 χούφτα βασιλικός ψιλοκομμένος
- θυμάρι
- μαντζουράνα
- λευκό πιπέρι
- αλάτι
- ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύω τη ντομάτα, το βασιλικό, τον κόλιαντρο, το σκόρδο και τα υπόλοιπα μυρωδικά μαζί με το λάδι και περιχύνω τα ψάρια.
Ψήνω στο φούρνο στους 220°C για 20'.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. shogunkitchen
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου