ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκάλυψη: Σε ρώσους ολιγάρχες, Έλληνες μεσάζοντες και πολιτικούς καταλήγει το “καπέλο” των 400.000.000 ευρώ στο φυσικό αέριο


ΠΕΜΠΤΗ 19-9-2013
d974ec35d73d88cda645b29c76ef1e7f_XL

Γιγαντιαίο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο συνιστά το καπέλο των 400.000.000 ευρώ το χρόνο στην τιμή του φυσικού αερίου.

Πρόκειται για έγκλημα σε βάρος της οικονομίας της χώρας το οποίο συντηρείται με ευθύνη του πολιτικού συστήματος , το οποίο προφανώς σιτίζεται από τον πακτωλό μαύρου χρήματος που παράγει ασταμάτητα η ληστρική σύμβαση που ορίζει την τιμή του φυσικού αερίου.
Οι αμερικανικές υπηρεσίες έχουν προειδοποιήσει εδώ και χρόνια την ελληνική κυβέρνηση για το αλισβερίσι που γίνεται με την τιμή του φυσικού αερίου εκφράζοντας μάλιστα την απορία τους γιατί οι αρμόδιοι υπουργοί δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να σταματήσουν το σκάνδαλο.
Οι ίδιες πηγές έχουν αποκαλύψει στις ελληνικές υπηρεσίες ότι το “καπέλο” των τετρακοσίων εκατομμυρίων ευρώ από το φυσικό αέριο κατευθύνεται κατά 50 % σε Έλληνες μεσάζοντες οι οποίοι έχουν αναλάβει την υποχρέωση απέναντι σε ελληνικά κόμματα και πολιτικούς και το υπόλοιπο σε ρώσους ολιγάρχες.
Αντίστοιχα καπέλα προέβλεπαν οι συμβάσεις της GAZPROM  και σε κάποιες άλλες χώρες οι οποίες προσέφυγαν στα αρμόδια δικαστήρια και ανάγκασαν τους ρώσους να επιστρέψουν την διαφορά.
Στην Ελλάδα το δίδυμο Παπαγεωργίου – Μανιάτη δεν θεώρησαν σκόπιμο να αναλάβουν καμία απολύτως πρωτοβουλία ακόμα και τώρα που τα διεθνή πρακτορεία όπως το Reuters λοιδορούν τη χώρα μας η οποία ενώ έχει χρεοκοπήσει πληρώνει καπέλο 40% στο φυσικό αέριο.
Η παρέμβαση της δικαιοσύνης θεωρείται πλέον επιβεβλημένη για τη διαλεύκανση του γιγαντιαίου σκανδάλου.

ΠΗΓΗ. lykavitos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου