ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Πολλή ασφάλεια..............

 

 

Είναι τόσο «ασφαλής» πλέον η Αλεξανδρούπολη, με την «αναβάθμισή» της στα ενεργειακά και στρατιωτικά σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, που χρειάζεται προστασία! 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αμερικανικός στρατός συζητά με Ελληνες αξιωματούχους σχέδιο εγκατάστασης συστημάτων αντιπυραυλικής και αντιαεροπορικής «ασπίδας» για την πόλη. Αν κάτι επιβεβαιώνεται, είναι ότι η Αλεξανδρούπολη έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των αντίπαλων ιμπεριαλιστικών στρατοπέδων. 

Το είχαν επισημάνει άλλωστε πρώτοι απ' όλους οι Ρώσοι, ότι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια απέναντι στην ανάπτυξη νέων αμερικανοΝΑΤΟικών υποδομών στην Ευρώπη, πόσο μάλλον σε τέτοια νευραλγικά σημεία. Μάλιστα, το σύστημα που ακούγεται ότι θα εγκατασταθεί είναι παρεμφερές με αυτό της Σούδας, επιβεβαιώνοντας τη βαρύτητα που έχει η Σούδα στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, αλλά και το μέγεθος των κινδύνων που καιροφυλακτούν για τον λαό. 

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα πει τώρα ο υπουργός Αμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, που στο ακριτικό λιμάνι, υποδεχόμενος τους Αμερικανούς, κουνούσε το δάχτυλο σε όσους διαμαρτύρονταν, λέγοντας ότι «αυτά που γίνονται τώρα στην Αλεξανδρούπολη ασφαλώς και δεν έχουν επιθετικό προσανατολισμό έναντι κανενός» και ότι «είναι αστειότητες τα όσα ακούγονται»...

 

ΠΗΓΗ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου