Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαρινάδα βαλσαμικού ξυδιού ψημένες στο χαρτί
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαρινάδα βαλσαμικού ξυδιού ψημένες στο χαρτί
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαρινάδα βαλσαμικού ξυδιού ψημένες στο χαρτί
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
ΥΛΙΚΑ
- 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες
- 2 κλαδάκια θυμάρι
- χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί
- 2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι
- 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Ετοιμάζετε τη μαρινάδα για τις μπριζόλες: ανακατεύετε σε γυάλινο μπολ τα κρεμμύδια το θυμάρι, το πιπέρι, το λευκό κρασί, το βαλσαμικό ξίδι και το ελαιόλαδο.
Βάζετε σε βαθύ σκεύος τις μπριζόλες, φροντίζοντας να μην καλύπτει η μία την άλλη και τις περιχύνετε με τη μαρινάδα.
Σκεπάζετε με μεμβράνη κουζίνας και τις αφήνετε για 3-4 ώρες στο ψυγείο να μαριναριστούν.
Στραγγίζετε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα και τις ψήνετε σε σχαροτήγανο καλά ζεσταμένο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν πρώτα από τη μια και ύστερα από την άλλη.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς στο γκριλ.
Κατόπιν τοποθετείτε την κάθε μπριζόλα ξεχωριστά σε ένα φύλλο λαδόκολλας, τις αλατίζετε, τις περιχύνετε με λίγη μαρινάδα και τις τυλίγετε σε πακέτα.
Ψήνετε τα πακέτα στο γκριλ για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά - ο χρόνος εξαρτάται από το πάχος της μπριζόλας.
Σερβίρετε αμέσως, χωρίς να ξετυλίξετε τα πακέτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. thessalonikipress
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαρινάδα βαλσαμικού ξυδιού ψημένες στο χαρτί
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαρινάδα βαλσαμικού ξυδιού ψημένες στο χαρτί
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες
2 κλαδάκια θυμάρι
χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί
2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες
2 κλαδάκια θυμάρι
χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί
2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες
2 κλαδάκια θυμάρι
χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί
2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες
2 κλαδάκια θυμάρι
χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί
2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες
2 κλαδάκια θυμάρι
χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί
2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες
2 κλαδάκια θυμάρι
χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί
2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες
2 κλαδάκια θυμάρι
χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί
2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες
2 κλαδάκια θυμάρι
χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί
2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες
2 κλαδάκια θυμάρι
χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί
2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαρινάδα βαλσαμικού ξυδιού ψημένες στο χαρτί
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαρινάδα βαλσαμικού ξυδιού ψημένες στο χαρτί
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαρινάδα βαλσαμικού ξυδιού ψημένες στο χαρτί
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Πηγή: ThessalonikiPress.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου