Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Σπετζοφάι
ΥΛΙΚΑ
- 4 πράσα
- 8 μέτριες πατάτες
- σέλινο ένα ματσάκι
- σάλτσα ντομάτας 1 κουτί
- καυτερή πιπεριά ξερή
- αλάτι, πιπέρι, λάδι
- Πηλιορείτικο λουκάνικο μια θηλιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λουκάνικο, κομμένο σε ροδέλες, με λίγο ελαιόλαδο.
Το γυρίζουμε και από τις 2 μεριές να ροδίσει.
Κόβουμε τα πράσα, το σέλινο και τις πατάτες σε μέτρια κομμάτια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Τα γυρίζουμε με μια ξύλινη κουτάλα να τσιγαριστούν ελαφρά.
Σβήνουμε με τη σάλτσα ντομάτας αραιωμένη με ένα ποτήρι νερό.
Προσθέτουμε την κόκκινη πιπερίτσα (σπέντζα), αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε μέχρι να μελώσει (περίπου 30’).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. thessalonikipress
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου