Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Χοιρινό στην κατσαρόλα, λεμονάτο και κουρκουμάτο
ΥΛΙΚΑ (4-6 μερίδες)
- 1 κιλό χοιρινό για κατσαρόλα κομμένο σε κύβους
- 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα στην μέση
- 2 μέτρια καρότα ολόκληρα
- 3-4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
- 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
- 1/2 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά
- 2 μπαχάρια
- 2 φύλλα δάφνης
- χυμό από 2 λεμόνια μεγάλα (1/2 κούπα)
- 5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- φρέσκια ρίγανη για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και όταν κάψει ρίχνουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια, τα καρότα τα μπαχάρια και τα φύλλα δάφνης.
Τσιγαρίσουμε
για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε το χοιρινό και τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα ανακατεύοντας συχνά.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΗΓΗ. lovefood.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου