Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, τα μπαχαρικά, τον μαιντανό, το σκόρδο και το αλατοπίπερο.
Τα ζυμώνουμε πολύ καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Πλάθουμε μακρόστενα κεμπάπ και τα περνάμε στα καλαμάκια για σουβλάκια.
Ψήνουμε στον φούρνο τα κεμπάπ μέχρι να ροδίσουν από όλες τις μεριές.
Βάζουμε το
βούτυρο στο τηγάνι και ρίχνουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, την κανέλα,
λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και τα αφήνουμε για δέκα λεπτά να βράσουν,
ανακατεύωντας συνεχώς.
Σε ένα τηγανάκι ψήνουμε τις πίτες βάζοντας λίγο βούτυρο.
Σερβίρετε ως εξής:
Σε μια πιατέλα βάζουμε τις πίτες, από πάνω τα κεμπάπ, μετά τη σάλτσα και τέλος το γιαούρτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου