Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - Συκώτι με σάλτσα πορτοκαλιού


               Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
             Συκώτι με σάλτσα πορτοκαλιού







ΥΛΙΚΑ
  • 1 μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κτσ ξύδι βαλσάμικο
  • ελαιόλαδο
  • 1 κτγ κορν φλαουρ (προαιρετικά)
  • αλάτι - πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε ελαφρά το συκώτι και από τις 2 μεριές.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι το οποίο το έχουμε κόψει σε ροδέλες.
Στη συνέχεια σβήνουμε με το βαλσάμικο.
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και χαμηλώνουμε την ένταση του ματιού.
Αναμιγνύουμε σε ένα ποτήρι κρασιού νερό με το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο φαγητό για να δέσει η σάλτσα του, αν χρειάζεται.
Σερβίρουμε ζεστό με φρεσκοκομμένο πιπέρι



                                                                                                                   ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



ΠΗΓΗ. tourism.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου