Σε μεγάλο μπολ από βραδύς βάζετε τα κομμάτια του κρέατος και
προσθέτετε το κρασί, τα φύλλα δάφνης το μπαχάρι, το κρεμμύδι κομμένο σε
φέτες και το σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη στο ψυγείο για να
μαριναριστεί.
Την άλλη μέρα στραγγίζετε το κρέας και το σοτάρετε σε κατσαρόλα με
το ελαιόλαδο, σβήνετε με τη μαρινάτα που έχετε κρατήσει και προσθέτετε
την ντομάτα.
Ρίχνετε ζεστό νερό και το αφήνετε να βράσει για μία ώρα.
Στη συνέχεια και αφού μαλακώσει το κρέας, προσθέτετε τα κρεμμυδάκια
καθαρισμένα και ζεματισμένα και βράζετε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Στο τέλος αφήνετε να πάρει 2-3 βράσεις και το κατεβάζετε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου