Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - Μοσχάρι Γκούλας (ΟΥΓΓΑΡΕΖΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ)


                         Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

                                   Μοσχάρι Γκούλας





 ΥΛΙΚΑ

  • 600 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 φέτες μπέικον
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές της σούπας γλυκιά πάπρικα
  • 250 γραμμάρια πατάτες σε κύβους
  • ½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
  • 1 κουτάλι της σούπας ξύδι
  • 250 γρ. κόκκινο κρασί
  • 750 γρ. ζωμό βοδινού

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού ψιλοκόψουμε το μπέικον το τσιγαρίζουμε σε βαθιά κατσαρόλα με λάδι. 
Προσθέτουμε την πάπρικα.
Η σειρά του κρέατος τώρα. 
Το ροδίζουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το ξύδι, το κρασί και το ζωμό και ανακατεύουμε. 
Ρίχνουμε τις πατάτες, αλάτι και το πιπέρι καγιέν. 
Κλείνουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για άλλα 30 λεπτά. 
Το σερβίρουμε ζεστό.



                                                                                                          ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ





ΠΗΓΗ. lovecooking.gr