ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση Πανελλήνιου Συλλόγου ΔΕΚΟ & Τραπεζών

Αθήνα 21/3/2018

                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       
  
Για τις αποζημιώσεις των συνταξιούχων του ΟΣΕ

Σε συνέχεια της ερώτησης που κατέθεσε, μετά από αίτημα του Συλλόγου μας, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ προς τον Υπουργό Υποδομών & μεταφορών για την αδικία σε βάρος συναδέλφων συνταξιούχων του ΟΣΕ, στους οποίους δεν δόθηκε η προβλεπόμενη αποζημίωση των 15.000 € και την απάντηση του Υπουργού, με την οποία παρέπεμψε το θέμα στη Διοίκηση του ΟΣΕ, ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε συνάντηση, σήμερα 21/3/2018, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ στον οποίο και έθεσε πάλι το ζήτημα της αποζημίωσης των συναδέλφων.

Όπως μας ανέφερε η Διοίκηση του ΟΣΕ ο Οργανισμός υπόκειται σε δημοσιονομικό έλεγχο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα, αν δεν προκύψει τουλάχιστον θετική απόφαση εφετείου υπέρ των συγκεκριμένων συνταξιούχων.

Σε  ερώτησή μας για τη στάση που θα κρατήσει η Διοίκηση εάν προκύψει κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή υπέρ των συνταξιούχων,  ο Διευθύνων Σύμβουλος μας απάντησε ότι θα γνωμοδοτήσει θετικά.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση με τη Διοίκηση του ΟΣΕ δηλώθηκε από μεριάς του Συλλόγου μας ότι το θέμα των αποζημιώσεων είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του Συλλόγου και δεν θα σταματήσουμε τη διεκδίκησή τους μέχρι την ικανοποίηση του αιτήματός μας.
 


   Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου