ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Στην Αθήνα η πιο εκσυγχρονισμένη διαδικτυακή πλατφόρμα έργων τέχνης παγκοσμίως

ΚΥΡΙΑΚΗ 4-6-2017


 

Η Artlimes, η πιο εκσυγχρονισμένη διαδικτυακή πλατφόρμα έργων τέχνης παγκοσμίως, με βάση το Λονδίνο, ανακοινώνει την έναρξη του νέου της γραφείου στην Αθήνα. 




 


Κύριος σκοπός της πλατφόρμας είναι να προσφέρει το μέσο όπου καλλιτέχνες, γκαλερί και art dealers ανά το κόσμο, να μπορούν να προβάλουν και να διανείμουν τα έργα τους άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.
Επιπρόσθετα η Artlimes, δίνει την δυνατότητα για άμεση επικοινωνία ανάμεσα σε πωλητές και συλλέκτες, απλοποιώντας το τρόπο που όλα γίνονταν μέχρι τώρα. 


Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Wild Drawing: «Στην εποχή του διαδικτύου η Artlimes αποτελεί ένα νέο σημείο αναφοράς στις τέχνες παγκοσμίως, φέρνοντας σε επαφή καλλιτέχνες και συλλέκτες με τον πιο εύκολο κι αποτελεσματικό τρόπο».
Σε τεχνολογικό επίπεδο η Artlimes έχει συνεργαστεί στενά με την αμερικάνικη Reaction Commerce, η οποία αποτελεί μια από της πιο ισχυρές πλατφόρμες e-commerce παγκοσμίως. 

Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει ο δημιουργός και διευθύνων σύμβουλος της Artlimes, Λορέντζο Καμπάνης: «Ανώτερος σκοπός του οράματος μου για την Artlimes, ήταν η δημιουργία μιας πλατφόρμας που θα ένωνε την τέχνη με την τεχνολογία. 

Ζούμε σε μια εποχή που όλα γίνονται μέσο διαδικτύου, η τέχνη δεν θα μπορούσε να μην είναι μέρος αυτής της εμπειρίας. 

Η artlimes.com αυτή τη στιγμή υποστηρίζει e-shops σε περισσότερες από 22 χώρες, δίνοντας τη δυνατότητα σε διαδικτυακούς χρήστες να βιώσουν την απολυτή εμπειρία αγοράς και πώλησης από την άνεση του χώρου τους.»
Με το σύνθημα: «απώτερος στόχος η εξέλιξη», η πλατφόρμα την περασμένη εβδομάδα, άνοιξε και την ενότητα της φωτογραφίας, ενώ μέσα στο καλοκαίρι, αναμένεται ν’ ανοίξουν οι ενότητες: κοσμημάτων, γλυπτών και interior/exterior design.

Όλο το εργατικό δυναμικό της Artlimes υπόσχεται να δουλεύει σκληρά έτσι ώστε αυτή η πλατφόρμα να εκσυγχρονίζεται διαρκώς αφουγκράζοντας τις ανάγκες της αγοράς, με κύριο γνώμονα πάντα την απολυτή ψηφιακή εμπειρία αγοράς και πώλησης των έργων τέχνης που όλοι αγαπάμε.




Kelly Kaimaki
W: artlimes.com
E: press@artlimes.com



ΠΗΓΗ. tvnea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου