ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Στις 27 Απριλίου ανοίγει τις πύλες της, η 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-4-2017



Η 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ανοίγει τις πύλες της, στις 27 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Μαΐου 2017.



Στο Άλσος Κηφισιάς, σε έναν μοναδικό χώρο με πανύψηλα δέντρα και γραφικό σχεδιασμό, οι επαγγελματίες της ανθοκομίας στολίζουν τα περίπτερά τους με τα πιο όμορφα άνθη και φυτά. 



 Για 18 ημέρες, σε έκταση 20 στρεμμάτων και με τη συμμετοχή 65 ανθοπαραγωγών, η 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μας υποδέχεται με περισσότερα από 2.000 είδη φυτών, μυρωδικών και βοτάνων. 

Οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι του Δήμου Κηφισιάς μάς συμβουλεύουν πώς να φτιάξουμε τον κήπο ή την βεράντα, ποιά φυτά να επιλέξουμε και με ποιόν τρόπο να τα περιποιηθούμε.

Κάθε μέρα στην 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς είναι διαφορετική με ομιλίες, πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, συναυλίες, διαδραστικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις και πολλές εκπλήξεις.

Η ιστορική Ανθοκομική Έκθεση φέτος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στους θεραπευτικούς κήπους όπου θα ξεναγηθούν οι μικροί μας φίλοι μαθαίνοντας τις αρχές της καλλιέργειας, συλλογής και επεξεργασίας των θεραπευτικών φυτών.

Διάρκεια: 27 Απριλίου – 14 Μαΐου
Τοποθεσία: Άλσος Κηφισιάς, “Δημήτρης Ζωμόπουλος”.
Ωράριο λειτουργίας: 09.00 ως 22.00, καθημερινά
Είσοδος: Ελεύθερη είσοδος από την Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 το πρωί έως 15.00 το μεσημέρι. 1,5 ευρώ για τις ώρες 15.00 με 22.00 τις καθημερινές και 10.00 με 22.00 τα Σαββατοκύριακα.

Πρόσβαση: Το Άλσος έχει συνολικά έξι εισόδους. Δύο κεντρικές επί των Λεωφ. Κηφισίας & Δραγούμη και δύο πλαϊνές επί των οδών Ηρ. Αττικού & Αδριανού.

Ο ΗΣΑΠ έχει τερματικό σταθμό στην Κηφισιά έναντι της κεντρικής πύλης του Άλσους επί της οδού Δραγούμη.

Πολλά είναι τα λεωφορεία που έχουν στάση ή τερματικό σταθμό επί της Λεωφ. Κηφισίας στο ύψος του Άλσους.

Ειδική τιμή στο parking Πλάτανος.



ΠΗΓΗ. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου