Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Το μυστικό των σεφ για την κρεμώδη υφή της σάλτσας

ΤΡΙΤΗ 31-1-2017


Μην αναρωτιέστε πια γιατί στα εστιατόρια η σάλτσα που σας σερβίρουν με τα μακαρόνια σας έχει κρεμώδη υφή. 

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο βασικό συστατικό αυτής, το οποίο εσείς πετάτε. 


Εμπειροι σεφ γνωρίζουν καλά πως το νερό με το οποίο βράζετε τα μακαρόνια, αυτό το... θολό νερό που πετάτε, λόγω της περιεκτικότητάς του σε άμυλο, έχει τη δυνατότητα να δίνει όγκο και υφή στη σάλτσα.
Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι το νερό να προστεθεί στο τέλος της διαδικασίας της σάλτσας σας και να είναι αρκετά αλατισμένο. 


ΠΗΓΗ. newsbomb.gr