ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ - Δεν ταυτίζουμε τους ιδιοκτήτες και τα πολιτικά παιχνίδια τους με τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ (VIDEO)

ΔΕΥΤΕΡΑ 12-9-2016


Στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κατηγορώντας για υποκρισία την κυβέρνηση που μιλάει για εργασιακή ζούγκλα μέσα στην οποία ζουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, όταν έχει διατηρήσει όλο το νομοθετικό πλαίσιο που έχει δημιουργήσει αυτή τη ζούγκλα. 



Δεν ταυτίζουμε -είπε ο Ν. Σοφιανός- τους ιδιοκτήτες και τα πολιτικά παιχνίδια που έπαιζαν και συνεχίζουν να παίζουν, με τους εργαζόμενους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία δεν αντιμετωπίζονται με «καλό μαύρο» και «κακό μαύρο», γιατί αυτός που θα «πληρώσει τη νύφη» των πολιτικών παιχνιδιών και των διαφόρων «deal» που γίνονται, είναι ο εργαζόμενος. 

Και κάλεσε να απαντηθεί η πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» από τους εργαζόμενους και στα ιδιωτικά και στα κρατικά ΜΜΕ.

Σχολιάζοντας τις ομιλίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο Ν. Σοφιανός επισήμανε ότι αυτό που είπε στην ουσία ο πρωθυπουργός είναι: «Κάντε υπομονή, ζήστε με την ανέχεια, ζήστε με την ανεργία, ζήστε με τη φορομπηξία και όταν θα έρθει ο... παράδεισος της ανάπτυξης κάποιο ψίχουλο μπορεί να πέσει και για τον κόσμο. Προς το παρόν πληρώστε»!

ΒΙΝΤΕΟ.



ΠΗΓΗ. 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου