ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα για το Σεπτέμβρη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-9-2016











 Πλούσιο είναι το πολιτιστικό πρόγραμμα, που ετοιμάζει για το φθινόπωρο ο Δήμος Χαϊδαρίου. 

Σε μήνυμά του για τις φετινές φθινοπωρινές εκδηλώσεις, ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος αναφέρει:

«Συνεχίζοντας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας, από εκεί ακριβώς που τις αφήσαμε, έπειτα από τις πολύ πετυχημένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις, ο Δήμος μας προχωρά στη διοργάνωση ενός πλούσιου πολιτιστικού προγράμματος για το φθινόπωρο 2016.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις επιδιώκουμε να συμβάλουν στην προώθηση του πολιτισμού και στην ολοένα και μεγαλύτερη πρόσβαση σε αυτόν από τους κατοίκους της πόλης μας. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε στις εκδηλώσεις μας τη διεθνούς φήμης λυρική ερμηνεύτρια Σόνια Θεοδωρίδου, rock μουσικά σχήματα στο Διήμερο Νεολαίας, τις εκδηλώσεις "Καραϊσκάκεια" για τον εορτασμό της Μάχης του Χαϊδαρίου και την Κερασία Σαμαρά σε μία μοναδική θεατρική παράσταση. 

Την τιμητική τους θα έχουν οι Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι των Ηπειρωτών, των Θεσσαλών, δίνοντας το παραδοσιακό στοιχείο στο περιεχόμενο των εκδηλώσεων.

Καλούμε το χαϊδαριώτικο λαό, κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά, να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις μας, να αγκαλιάσει με θέρμη αυτήν την πρωτοβουλία και να δώσει στους καλλιτέχνες το πιο θερμό του χειροκρότημα».

Ηδη παρουσιάστηκε η μουσική παράσταση «Μια αγκαλιά τραγούδια», με ερμηνεύτρια την Σόνια Θεοδωρίδου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το μήνα Σεπτέμβρη έχει ως εξής:

Κυριακή 11/9, «Καραϊσκάκεια», στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Δημαρχείο), στις 20.00. Εκδήλωση ιστορικής μνήμης για τη Μάχη του Χαϊδαρίου με το Σύλλογο Θεσσαλών Χαϊδαρίου «Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ»

Δευτέρα 12/9, «Ο Δράκος» του Σβαρτς, από τη θεατρική ομάδα Κορυδαλλού, στο Ανοιχτό Θέατρο, στις 20.30.

Τετάρτη 14/9, «Ο Φιλάργυρος», του Μολιέρου, από τη Θεατρική Ομάδα των ΤΕΙ, στο Ανοιχτό Θέατρο, στις 20.30.

Πέμπτη 15, Παρασκευή 16/9, «Διήμερο Νεολαίας» με συναυλίες από μουσικά σχήματα του Χαϊδαρίου, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Δημαρχείο), στις 20.00.

Σάββατο 17/9, «Ηπειρώτικο Πανηγύρι» με τον Σύλλογο Ηπειρωτών Χαϊδαρίου, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Δημαρχείο), στις 20.00.

Κυριακή 18/9, «Κατζούρμπος», του Γεώργιου Χορτάτζη, με την Κερασία Σαμαρά, στο Ανοιχτό Θέατρο, στις 20.30.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.


ΠΗΓΗ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου