ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

International Life - Προχωράει σε εθελουσία έξοδο εργαζομένων

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-7-2016


Η International Life ΑΕΓΑ, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τους ασφαλιζόμενους και εργαζομένους της, ανακοινώνει ότι μέχρι την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησής της έως τις 31.08.2016, όλες ο νέες αιτήσεις και ανανεώσεις Γενικών Ασφαλίσεων θα πραγματοποιούνται μέσω της θυγατρικής μεσιτικής της εταιρείας Premium Brokers.


 
Η Premium Brokers συνεργάζεται με επίλεκτες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς και είναι σε θέση να εκδίδει ασφαλιστήρια συμβόλαια άμεσα σε όλους τους κλάδους. 

Στο πλαίσιο αυτό ενδυναμώνει οργανικά και επανδρώνει περαιτέρω την Premium Brokers ώστε να παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Ως αποτέλεσμα, η International Life ΑΕΓΑ προχωράει σε αναλογική μείωση του προσωπικού δίνοντας τη δυνατότητα εθελουσίας εξόδου μέχρι τις 31.07.2016.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία προχωρά ταχύτατα στον επιχειρησιακό της ανασχεδιασμό και εργάζεται με στόχο να ολοκληρώσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στις 31.08.2016, προκειμένου να διασφαλίσει την απαιτούμενη κεφαλαιακή ενίσχυση κατά Solvency II.

Η εταιρεία, παρ ‘όλες τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς αλλά κυρίως των επενδυτικών ζημιών που υπέστη τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την ζημία € 30εκ. στα ομόλογα από το PSI, παραμένει σταθερή και υπεύθυνη έναντι των συμφερόντων των ασφαλισμένων της, των εργαζομένων της και όλων των διαμεσολαβούντων.


ΠΗΓΗ. news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου