ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Το τετραήμερο Εκδηλώσεων στο Πνευματικό Κέντρο Αιγάλεω " ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ"

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-4-2016


Ολοκληρώθηκε  χθές το τετραήμερο των εκδηλώσεων απο 28  έως και 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Αιγάλεω "ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ" , με τη συμμετοχή των 
ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ , των ΚΑΠΗ ΑΙΓΑΛΕΩ και την Έκθεση φωτογραφίας των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης των Δήμων Αιγάλεω , Αγίας Βαρβάρας , Περιστερίου, Καματερού, Κιμώλου.


Την πρώτη ημέρα στο πρόγραμμα Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Αιγάλεω τα ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ το Τμήμα Πολιτικών και Τοπογράφων Μηχανικών με Κύριο ομιλητή τον καθηγητή Δήμο Πανταζή, παρουσίασαν το ενότητα " ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑ και ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ".

Την τρίτη ημέρα τα ΚΑΠΗ ΑΙΓΑΛΕΩ με ευκαιρία την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης παρουσίασαν ποιήματα και μελωποιημένα ποιήματα των Γ.ΔΡΟΣΙΝΗ , ΣΚΑΡΙΜΠΑ,ΛΟΡΚΑ, ΣΕΦΕΡΗ, ΓΚΑΤΣΟΥ, ΡΙΤΣΟΥ , ΕΛΥΤΗ .
Κατά το τετραήμερο παρουσιάστηκαν στους παρευρισκόμενους τα έργα των Εκθετών Ερασιτεχνών Φωτογράφων των Κ.Δ.Β.Μ με την επιμέλεια του Καθηγητή τους κ. Παύλου Σατόγλου.

Τα τραγούδια τραγούδησαν οι χορωδίες των ΚΑΠΗ υπό την διευθυνση των Μουσικοδιδασκάλων τους  και η ΒΑΣΙΑ ΖΗΛΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ με την Φιλαρμονική του Δήμου Αιγάλεω (Μουσική Διευθυνση. Α. ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ).

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με τη παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αιγάλεω κ. Γιάννα Χριστόγλου , πλήθος κόσμου και το 1° Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου