ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Φλαμπουράρης - Μειώσεις 15%-20% στις επικουρικές

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-12-2015


Το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που θα έρθει τις επόμενες ημέρες κατοχυρώνει την κύρια σύνταξη, ενώ γίνεται προσπάθεια η μείωση στις επικουρικές να περιοριστεί στο 15%-20%, δήλωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.



Ο υπουργός Επικρατείας, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε βέβαιος πως και οι 153 βουλευτές θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια, ενώ σημείωσε ότι η λύση του ασφαλιστικού είναι τα έσοδα και όχι οι περικοπές.

Σε ερώτηση περί αναζήτησης νέων εταίρων, με αφορμή και τη συνέντευξη του στην Αυγή της Κυριακής, όπου κάνει άνοιγμα στον Βασίλη Λεβέντη, ο κ. Φλαμπουράρης είπε: «Επιδιώκουμε το διάλογο όπως και με την κοινωνία και δεν είναι προσπάθεια να κερδίσουμε κάποιο βουλευτή».

Εξήρε μάλιστα τη στάση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, δηλώνοντας ότι «ο κ. Λεβέντης έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και μπήκε τελικά στη Βουλή».

Αναφορικά με το «πόθεν έσχες» του, είπε ότι έχει κατατεθεί και η δεύτερη δήλωσή του και πως θα συνεδριάσει η αρμοδία επιτροπή «και θα βγάλει τα συμπεράσματα της».
«Γίνεται προσπάθεια μέσω στοιχείων, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, να θιγεί το πρόσωπο μου, ο Αλέξης Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης.



ΠΗΓΗ. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου