ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22-11-2015



Η κυβέρνηση ανακοίνωσε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων από την 1/01/2016. Η τιμή διαμορφώνεται στο 1.40 ευρώ από 1.20....

 Η αύξηση αυτή αφορά ένα από τα εκατοντάδες προαπαιτούμενα που συμπεριλαμβάνονται στο 3ο μνημόνιο που ψήφισαν  ΜΑΖΙ τα κόμματα του ευρομονόδρομου, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΠΟΤΑΜΙ.

Τα φορομπηχτικά χτυπήματα της κυβέρνησης στο λαό είναι απανωτά. Η επιδρομή στις τσέπες των λαϊκών οικογενειών δεν έχει τελειωμό.  Το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ είναι εδώ. 


Το ξεσπίτωμα χιλιάδων οικογενειών με τους πλειστηριασμούς ξεκινάει το επόμενο διάστημα.
Η αύξηση της τιμής του εισιτηρίου είναι μόνο η αρχή.


Ετοιμάζουν το «έξυπνο» ηλεκτρονικό εισιτήριο με διζωνική διατίμηση με σκοπό, την εφαρμογή του εντός του 2016. Αυτό σημαίνει νέα αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου που θα κοστολογείται ανάλογα με την απόσταση που θα διανύει ο κάθε επιβάτης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που φοροαπαλλάσσουν τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τις μεγαλό-επιχειρήσεις από χρέη προς το Δημόσιο, στο ΙΚΑ κ.λ.π. Την ώρα που ετοιμάζουν να δώσουν ζεστό χρήμα σε αυτούς μέσα από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι !

Καθήκον κάθε επιβάτη, κάθε εργαζόμενου, άνεργου, φοιτητή, συνταξιούχου, είναι να οργανωθεί και να παλέψει μέσα από τα σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές σε κάθε γειτονιά ενάντια στη νέα αντιλαϊκή καταιγίδα, να συσπειρωθεί στο ταξικό κίνημα, στο Π.Α.ΜΕ. και τις επιτροπές αγώνα ώστε να παλέψουμε για:

ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ – ΚΑΡΤΩΝ
   
ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΤΑ 50%
   
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΦΟΙΤΗΤΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
   
ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
   
ΑΜΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ (ΤΡΕΝΑ – ΤΡΟΛΛΕΥ – ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ – ΤΡΑΜ)
   
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΕΝΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΟΔΗΓΩΝ – ΤΕΧΝΙΤΩΝ) ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
   
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΠΗΓΗ. etheldrivers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου