ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Οι Bonfire live στο Κύτταρο

ΚΥΡΙΑΚΗ 23-8-2015


Μερικές μέρες μετά το πέρασμά τους από το Κρητικό CHANIA ROCK FESTIVAL, αλλά και αμέσως μετά την εμφάνισή τους στο ROCK ON THE BEACH FESTIVAL, που λαμβάνει χώρα στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, οι θρυλικοί Γερμανοί hard rockers / heavy metallers BONFIRE κάνουν μία στάση στην Αθήνα, για να πλημμυρίσουν το Κύτταρο Live με τις γλυκόπιοτες κιθαριστικές και φωνητικές τους μελωδίες και να παραδώσουν μαθήματα παραδοσιακού μελωδικού hard rock / heavy metal.


Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο τους album “Glorious”, αλλά και έχοντας στις τάξεις τους πλέον τον David L. Reece στο μικρόφωνο (πρώην μέλος των Accept), οι BONFIRE έρχονται στην Αθήνα, πιο ορεξάτοι από ποτέ, σε μία βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανένας.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Αθηναίοι goth / melodic metallers SORROWFUL ANGELS, που θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά στην Αθήνα το νέο πρόσωπο του σχήματος, με το πλήρως ανανεωμένο line-up, αλλά και τραγούδια από το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο “Remedie” album, του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο του 2015, από την διοργανώτρια ROAR! Rock of Angels Records.

Τη βραδιά ανοίγουν οι επίσης Αθηναίοι hard’n’heavy sleaze rockers ADDICTION, που νωρίτερα μέσα στη χρονιά κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο album τους και θα σας ταρακουνήσουν για τα καλά με τον 80’s influenced κιθαριστικό rock ήχο τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου