ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΑΝΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΗ – ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ εκδήλωση με τίτλο: «Μουσική…

ΤΡΙΤΗ 25-8-2015





Στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, τη βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης σας προσκαλεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής σε μουσική – εικαστική εκδήλωση με τίτλο: «Μουσική και χοροί στο φεγγάρι».

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 20.30







Θα πραγματοποιηθούν:


• Παρουσίαση των έργων των νέων καλλιτεχνών που φιλοτεχνήθηκαν στη διάρκεια του φετινού Εικαστικού Εργαστηρίου (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, 23-29 Ιουλίου 2015), στο οποίο συμμετείχαν οι φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας:
Παναγιώτα Καρβουνιάρη,
Βαρβάρα Μυστίλογλου,
Ελένη Νίσκα,
Βασιλική Μπουρμά

Καίτη Τουρτούρα
Αργύρης Ρήμος

Στο εργαστήρι συμμετείχαν ακόμη, ο απόφοιτος του Τ.Ε.Ε.Τ. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αποστόλης Καραγιάννης, καθώς και ο ψηφοθέτης Γρηγόρης Τζιαναμπέτης.

• Εγκαίνια της έκθεσης ψηφιδωτού του Νίκου Πιτσαλίδη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής (διάρκεια έκθεσης έως 31-10-2015).
• Το μουσικό συγκρότημα «Αδιόριστοι» με τους
Μάρκο Γκουρτζιούμη
Πασχάλη Γκουρτζιούμη
Νατάσα Καραγιάννη
Φώτη Νατσιόπουλο
θα παρουσιάσει στο φως του φεγγαριού ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, ενώ «φεγγαρόλουστα» κείμενα θα απαγγείλει ο Λάζαρος Κούτσιανος.


Η είσοδος στο Μουσείο και στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.

Η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης
 

Αρετή Χονδρογιάννη-Μετόκη

  http://www.kozan.gr/post/219362



ΠΗΓΗ. news.makedonias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου