ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ο «αριστερός» κ.Τσίπρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 22-8-2015


 

Του Νίκου Μπογιόπουλου





Τρεις μέρες αφότου ο κ.Τσίπρας ξεπούλησε τα αεροδρόμια της χώρας (στους Γερμανούς), εμφανίστηκε στο προεκλογικό του διάγγελμα επικαλούμενος… «αρχές»!

    Δυο μέρες αφότου ο κ.Τσίπρας εφάρμοσε τους μνημονιακούς νόμους του Παπανδρέου και μείωσε (εκείνος που θα επέστρεφε την 13η σύνταξη στους συνταξιούχους) την κατώτατη σύνταξη από τα 500 στα 396 ευρώ, εμφανίστηκε στο προεκλογικό του διάγγελμα επικαλούμενος… «αξίες»!

    Πέντε μέρες αφότου ο κ.Τσίπρας επέβαλε (με τις ψήφους του Σαμαρά, του Βορίδη, του Βενιζέλου, του Λοβέρδου, του  Θεοδωράκη και της Λυμπεράκη) το δικό του, το τρισχειρότερο «Μνημόνιο Τσίπρα», εμφανίστηκε στο προεκλογικό του διάγγελμα επικαλούμενος την «ασπίδα των …(αριστερών) ιδεών» του!

    Σχεδόν ένα μήνα μετά την προδοσία του «Όχι» του ελληνικού λαού στα Μνημόνια και την μετατροπή του σε σημαιοφόρο του ιταμού «Ναι» στην κοινωνική λεηλασία και στην υποτέλεια, ο κ.Τσίπρας εμφανίστηκε στο προεκλογικό του διάγγελμα επικαλούμενος το… δημοψήφισμα!

    Μόλις επτά μήνες από τις εκλογές του Γενάρη, τότε που θα «καταργούσε» τα Μνημόνια, ο κ.Τσίπρας εμφανίστηκε στο προεκλογικό του διάγγελμα επικαλούμενος την… «ειλικρίνεια»!

    Για τις «αρχές», τις «αξίες», τις «ιδέες», την «ειλικρίνεια» όπως και για την «αριστεροσύνη» του κ.Τσίπρα θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

    Προς το παρόν – και χωρίς περαιτέρω σχόλια – περιοριζόμαστε σε μια οπτικοακουστική απόδοση των «αξιών», των «αρχών», των «ιδεών», της «ειλικρίνειας» του «αριστερού» κ.Τσίπρα, των ομοϊδεατών του και των συμμάχων του. 

 



ΠΗΓΗ. imerodromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου