ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015 Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

ΠΕΜΠΤΗ 25-6-2015




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015
Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Μουσική από τη Χορωδία και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Οργανισμού και θεατρικές παραστάσεις είναι οι προτάσεις ψυχαγωγίας που προσφέρει στο αθηναϊκό κοινό ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων από 30 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα».

Την Τρίτη 30 Ιουνίου η Χορωδία του Οργανισμού με μαέστρο το Σταύρο Μπερή υποδέχεται τη σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου και τον πιανίστα Γιώργο Δούση στη συναυλία Πάω να πω στο σύννεφο με τραγούδια Ελλήνων συνθετών, διασκεδάζοντας το κοινό σε ένα γεμάτο εκπλήξειςcrossover” μουσικό πρόγραμμα.

Οι φίλοι του θεάτρου θα παρακολουθήσουν την Πέμπτη 2 Ιουλίου τη θεατρική παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο, μία διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare με τους Κώστα Γάκη, Αθηνά Μουστάκα και Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου τη σκυτάλη στο θέατρο Κολωνού παίρνει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Οργανισμού υπό τη μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Μίχα με τη συναυλία Υπό το σεληνόφως.

Τέλος, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουλίου η θεατρική ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Κέντρου Κάτω Πατησίων θα ανέβει στη σκηνή του Κολωνού και θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση Γέρμα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 9μ.μ.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Θέατρο Κολωνού:
Ιωαννίνων & Καπανέως, Στάση Μετρό: Σεπόλια








TO ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου