ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την απεργία της Πρωτομαγιάς και τις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα διοργανώσει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-4-2015


Για την επιτυχία του ταξικού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς και την ανάδειξη του πραγματικού της περιεχόμενου, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα και Εργατικά Κέντρα σχεδιάζουν τη δράση τους.

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα. Ηδη, μια σειρά από συνδικαλιστικές οργανώσεις συνεδριάζουν, για να κηρύξουν απεργία και να πάρουν μέτρα για την επιτυχία της. 


Με αυτό το θέμα συνεδριάζει τη Δευτέρα η Κεντρική Διοίκηση του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, στις 5 μ.μ. στα γραφεία του (Γλάδστωνος 3, 7ος όροφος). 




Στη συνεδρίαση, που θα είναι ανοιχτή για τους εργαζόμενους του κλάδου, καλούνται όλα τα μέλη των Διοικήσεων των Παραρτημάτων και των επιχειρησιακών σωματείων στον Επισιτισμό και στα Ξενοδοχεία.

Επίσης, σε συνεδρίασή του, το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία και να διοργανώσει απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία. 

Αποφάσισε, επίσης, μία ώρα στάση εργασίας την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Απρίλη, προκειμένου να αξιοποιηθούν από τα σωματεία για εκδηλώσεις σε τόπους δουλειάς. Το ΕΚ Λάρισας σχεδιάζει ακόμα τις εξής εκδηλώσεις:
  • Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απρίλη, από 4 έως 10 μ.μ., ποδοσφαιρικούς αγώνες 5Χ5 με ομάδες από σωματεία, εργαζόμενους και σχολές μαθητείας.
  • Την Πέμπτη 30 Απρίλη, στις 8.30 μ.μ., προβολή ταινίας στα γραφεία του.
Σύσκεψη για την 1η Μάη διοργανώνει ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας, το Σάββατο 25 Απρίλη, στις 10 π.μ., στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου 48Β, 2ος όροφος).

Για την καλύτερη προετοιμασία των εκδηλώσεων και της απεργίας της 1ης Μάη η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ καλεί σε σύσκεψη τα ΔΣ των σωματείων, τη Δευτέρα 20 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Στη σύσκεψη θα συζητηθεί και η ανασυγκρότηση της Γραμματείας Αχαΐας.

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλεί σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις που οργανώνει στη Σάμο στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο και στην Ικαρία στις 12 το μεσημέρι στις Ράχες. Επίσης, οργανώνει εκδήλωση για την Πρωτομαγιά την Πέμπτη 30 Απρίλη στο Δημαρχείο Καρλοβάσου.

Στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην παραλία της Χαλκίδας (Στρογγυλό) καλεί η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ. Στο Ρέθυμνο η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στο δημαρχείο, στις 10 π.μ.



ΠΗΓΗ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου