ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Μαγικά παιχνιδίσματα φωτός στο Θέατρο Μπολσόι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-10-2014


 
Επτά αξιοθέατα της Μόσχας λούστηκαν μέσα στο χρώμα και το φώς , προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα, κατά τη διάρκεια του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κύκλος του Φωτός: 





To κέντρο Ψηφιακός Οκτώβρης, το Εκθεσιακό Κέντρο VDNKh, το Πάρκο Τσαρίτσινο, ο Πύργος Οστάνκινο, η Γέφυρα Κουζνέτσκι, το Θέατρο Μπολσόι και η πλατεία Μανέζναγια. 

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ «Κύκλος του Φωτός», που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα από τις 10-14 Οκτωβρίου 2014, πλέον αποτελεί μία από τις πιο φαντασμαγορικές γιορτές της ρωσικής πρωτεύουσας, ένα φθινοπωρινό δώρο της δημοτικής αρχής της πόλης στους κατοίκους και τους επισκέπτες της. 

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι σχεδιαστές και επαγγελματίες παίζουν με το φως. Δημιουργούν με καμβά τα αρχιτεκτονικά μνημεία της Μόσχας 2D και 3D γραφικά, τα οποία προβάλλουν πάνω σε αυτά με προβολείς και λέιζερ. Το θέμα του φετινού φεστιβάλ ήταν το «ταξίδι του φωτός σε όλο τον κόσμο». 

Οι τελετές κλεισίματος του φεστιβάλ παρουσιάστηκαν σε όλα τα ηλεκτρονικά sites. H RBTH σας παρουσιάζει τη θεαματική μεταμόρφωση του Θεάτρου Μπολσόι, πλημμυρισμένου με χρώμα και φως.


                   



ΠΗΓΗ. gr.rbth.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου