ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Eνα παιδί κατάφερε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και να ευαισθητοποιήσει όλο τον πλανήτη με την ιδιαίτερη πράξη του

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-6-2014


Ο 14χρονος Hunter Gandee κουβάλησε στην πλάτη του τον μικρό του αδελφό Braden για 40 ολόκληρα χιλιόμετρα, μόνο και μόνο για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε σχέση με το πρόβλημα του αδελφού του, ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Το 2ημερο ταξίδι ξεκίνησε από το Bedford Junior High στην πολιτεία του Michigan και κατέληξε στο Πανεπιστήμιο του Michigan στο Ann Arbor, με τον επτάχρονο Braden να κρατιέται από την πλάτη του 14χρονου μεγάλου του αδερφού Hunter, μια και το πρόβλημα της παράλυσης δεν του επιτρέπει να περπατάει χωρίς βοήθεια!

Το γεγονός ότι η διαδρομή ήταν 40 χιλιόμετρα δεν πτόησε καθόλου τον μεγάλο αδελφό, ο οποίος ασχολείται με τον αθλητισμό, να μεταφέρει τον μικρό, ο οποίος ζυγίζει 50 κιλά. 

«Για μένα δεν είναι πρόβλημα να τον κουβαλάω! Το κάνω κάθε μέρα εδώ και αρκετό καιρό, από τότε που ο μικρός βάρυνε και δεν μπορεί πια να τον σηκώνει η μαμά», είπε ο 14χρονος Hunter.

Ο μικρός Braden διαγνώστηκε από 3 μηνών με την εγκεφαλική παράλυση και ο Hunter δηλώνει: 
«Για μένα ο μικρός μου αδερφός είναι το πρότυπό μου! Με έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές μου και πάντα με στηρίζει. 

Σημαίνει πολλά για μένα να κάνω κάτι γι αυτόν, αλλά και για όλο τον κόσμο που πάσχει από την εγκεφαλική παράλυση»., ενώ ελπίζει στο μέλλον να φτιάξει ο ίδιος μια «στολή» που θα επιτρέπει στον μικρό του αδερφό να περπατά μόνος του!

Η οικογένεια Gandee δεν δέχεται χρήματα, αντιθέτως κατηύθυνε όλους τους ενδιαφερόμενους που έκαναν τις δωρεές, προς το Πανεπιστήμιο του Michigan και πιο συγκεκριμένα στο Ερευνητικό Πρόγραμμα που γίνεται εκεί για την Εγκεφαλική Παράλυση.
    
                         



ΠΗΓΗ. mothersblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου