ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Με περικοπή 20% θα επιστρέψουν τα χρήματα στους στρατιωτικούς

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-6-2014



Ένα σενάριο που θα προκαλέσει ανοιχτό πλέον πόλεμο μεταξύ κυβέρνησης και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διακινείται εδώ και λίγες ώρες από το υπουργείο Οικονομικών για την εκτέλεση της απόφασης του ΣτΕ.



 
Σύμφωνα με τις διαρροές που μεταδίδονται από τους οικονομικούς συντάκτες η πρόταση Σταϊκούρα για την επιστροφή χρημάτων είναι η εξής:


•Τα χρήματα θα επιστραφούν με…σκόντο που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα φθάσει το 20%!!!

Το επιχείρημα που θα χρησιμοποιήσει ο Σταϊκούρας και η κυβέρνηση; 

“Δεν είχαμε υπολογίσει αυτή την εξέλιξη και η εκτέλεση της απόφασης θα πάει έτσι κι αλλιώς το 2015, όπου η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει διάφορες μειώσεις φόρων και άλλες ελαφρύνσεις, άρα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια”!

Ποια είναι η ουσία; Μόνο οι δικαστικοί θα πάρουν όλα τα λεφτά αμέσως. 

Κανείς άλλος απ΄ όσους δικαιώθηκαν δεν θα πάρει όσα το ΣτΕ αποφάσισε και αυτό το υπουργείο Οικονομικών το ονομάζει πολιτική λύση! 
Η οποία όπως όλα τα σκληρά μέτρα θα εφαρμοστεί όπως φαίνεται στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας!

Ασφαλώς αν αυτή είναι η πρόταση της κυβέρνησης για την εκτέλεση μιας καθ’ όλα νόμιμης απόφασης ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, τότε ποιος μπορεί να κατηγορήσει όποιον μιλήσει για πολίτες α’ και β΄κατηγορίας; 
Με τους δικαστικούς να ανήκουν στην πρώτη και όλους τους υπόλοιπους στη δεύτερη και κάτω.



ΠΗΓΗ. onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου