ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ - Λεύκα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. ο «ποντικός» που… έγδυνε τραίνα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-5-2014

Συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 30χρονος άνδρας που είχε καταφέρει να μπαίνει ανενόχλητος στο εργοστάσιο του ΟΣΕ, στη Λεύκα της Παλιάς Κοκκινιάς, και να «γδύνει» από τραίνα της πρώην μετρικής γραμμής ο,τιδήποτε μπορούσε να μεταπωλήσει σε παλιατζήδες!


 
 
 
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έμπαινε στα βαγόνια του ΟΣΕ και αποσπούσε καθετί αλουμινένιο, όπως τασάκια ή βέργες, τα οποία έβγαζε ανενόχλητος χωρίς να τον ρωτά κανένας απ’ όσους υποτίθεται πως ευθύνονται για τη φύλαξη του χώρου! 

Δεν είναι τυχαίο ότι επιβάτης κάλεσε την Άμεσο Δράση από το κινητό του καθώς ανέμενε το συρμό του προαστιακού προς τα Λιόσια από το σταθμό «Λεύκα» μετά τις 11 το μεσημέρι.

Όπως λένε αστυνομικές πηγές, η δύναμη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβε σχεδόν από τύχη τον «ποντικό» ο οποίος έβγαινε με την… «πραμάτια» του από το εργοστάσιο όπου φυλάσσονται τα βαγόνια του ΟΣΕ.

Ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πειραιώς. Ωστόσο κανείς από τους υπηρεσιακώς υπολόγους από τον ΟΣΕ και τις θυγατρικές του, δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για αυτήν την καραμπινάτη αδιαφορία και επιπολαιότητα στην περιουσία του ελληνικού λαού με όσα συμβαίνουν στο εργοστάσιο της Λεύκας.
 
 
ΠΗΓΗ. paliakokkinia 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου