ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

"Santa Claus Kingdom": Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο Πάρκο για όλες τις ηλικίες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-11-2013


Ο μαγικός κόσμος του Santa Claus Kingdom του μεγαλύτερου, θεματικού χριστουγεννιάτικου Πάρκου διασκέδασης στην Ελλάδα είναι και φέτος γεγονός. Μαζί σας από τις 30 Νοεμβρίου.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε πέρυσι τα Χριστούγεννα το Santa Claus Kingdom, η εταιρία Λούνα Πάρκ ''Τα Αηδονάκια'' παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, και πιο εντυπωσιακό, κλειστό (indoor) χριστουγεννιάτικο Πάρκο το "Santa Claus Kingdom".
Το "Santa Claus Kingdom" ανοίγει και φέτος τις πύλες του, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.

  Είναι το μεγαλύτερο πάρκο διασκέδασης στην Ελλάδα, σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ, αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, πλανητάριο, karaoke, face painting, μπαλονοκατασκευές.
Το Santa Claus Kingdom θα λειτουργήσει 34 ημέρες, φιλοξενεί 40 παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και δίνει αληθινό νόημα στο όνομά του, το βασίλειο του Άγιου Βασίλη.

Τα εγκαίνια το Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Ο Άγιος Βασίλης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του πάρκου το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και θα βρίσκεται στο Πάρκο έως και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.
Για δύο ολόκληρες ημέρες (30/11 & 1/12) θα μας μεταδώσει λίγη από τη μαγεία του, θα φωτογραφίζεται με τα παιδάκια, θα υπογράφει αυτόγραφα και θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά του.
Μαζί του και η χορωδία των μικρών Φινλανδών φίλων μας που θα τραγουδήσει τα αυθεντικά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την πατρίδα του, τη Λαπωνία. Με την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας.


  Τα ξωτικά σπάνε το ρεκόρ Γκίνες

Και στις 20 Δεκεμβρίου ντυνόμαστε όλοι ξωτικά και σπάμε το ρεκόρ Γκίνες, της πιο πολυάριθμης παρέας ξωτικών του Αϊ Βασίλη στον κόσμο. (Largest Gathering of Santa's Elves) Πέρυσι 762 ξωτικά μαζεύτηκαν στην πόλη Ammanford του Ηνωμένου Βασιλείου. Φέτος το Santa Claus Kingdom επιχειρεί να το καταρρίψει ρεκόρ και να βάλει την Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη των Γκίνες.
Μαζεύουμε όσο περισσότερους φίλους μπορούμε, ντυνόμαστε στα πρασινό- κόκκινα, ερχόμαστε στο Πάρκο, φοράμε τα ειδικά σκουφάκια που θα μας μοιράσουν και όλοι μαζί φωτογραφιζόμαστε

Θα κάνουμε σκι και snowboard;

Φέτος, το Santa Claus Kingdom καινοτομεί φέρνοντας στην Ελλάδα την πρώτη τεχνητή πίστα σκι και snowboard.
Κατασκευασμένη από το ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό υλικό του κόσμου (της εταιρίας Neveplast), θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα χειμερινά σπορ και να κάνουντα πρώτα τους μαθήματα σκι και snowboard, χωρίς να πάνε στο βουνό.
Στην πίστα, μήκους 45 μέτρων και πλάτους 16 μέτρων,, θα υπάρχει επαρκής εξοπλισμός -μπότες και πέδιλα- σε όλα τα μέτρα, καθώς και έμπειροι αθλητές και προπονητές που θα κάνουν μαθήματα σκι στα παιδιά.
Μια τεράστια παγοπίστα, διαστάσεων 320 τ.μ., σάς περιμένει για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον πάγο. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζηλέψετε, όταν θα δείτε τους καταπληκτικούς αθλητές και προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών σε επιδείξεις καλλιτεχνικού πατινάζ, αγώνες δεξιοτήτων και αγώνες χόκεϋ επί πάγου.
Στο Santa Claus Kingdom θα βρείτε και όλα τα κλασσικά παιχνίδια, όπως: Carousel, για να ταξιδέψετε στη χώρα των ονείρων, Τραινάκι, Τραμπολίνο, γιγάντια Φουσκωτά παιχνίδια, και άλλα πολλά.
Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν στην "Κουζίνα του "Αϊ - Βασίλη" καταπληκτικά snack bar, εστιατόρια, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις, παγωτά, frozen yogurt, βάφλες, Grill House, Pop Corn και άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, και να απολαύσετε την παραμονή σας στο χώρο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Για την επίσκεψη σας στο Santa Claus Kingdom μπορείτε να προαγοράσετε το εισιτήριο σας στα παρακάτω σημεία εξασφαλίζοντας προτεραιότητα κατά την είσοδο σας στο Πάρκο αλλά και χαμηλότερη τιμή.
Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι
4 ευρώ για γονείς
10 ευρώ για παιδιά

Η προπώληση θα ξεκινήσει άμεσα στα παρακάτω σημεία

www.viva.gr ,
11876
σε όλα τα καταστήματα
Παπασωτηρίου, Public & Seven Spots
ΩΡΑΡΙΟ

Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί 30 Νοεμβρίου 2013 έως 2 Ιανουαρίου 2014
Καθημερινά 10 π.μ. – 10 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777
www.santaclauskingdom.gr
Αγορά εισιτηρίων στο Santa Claus Kingdom
Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια
5 ευρώ για γονείς
12 ευρώ για παιδιά
ειδική πολιτική για ανέργους

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Κατασκευές με τα ξωτικά | Τo σχολείο του Αη Βασίλη |"Άνθρωποι, ξυπνήστε! - Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν λύσεις" | Οι μαγισσούλες των Χριστουγέννων

ΘΕΑΤΡΟ
"Ονειρεμένες Ιστορίες - Παραμυθένιες Μελωδίες" | "Η Πούλια και ο Αυγερινός" | "Η Νεράιδα Πραλίνα και το Μαγικό Φουντούκι" | Μια "Πετρόσουπα" όλο νοήματα| "Τα  παράξενα Χριστούγεννα του Ορέστη"

ΧΟΡΟΣ
Όλοι μαζί κάνουμε zumba! | KARAOKE COMEDY SHOW: Ο Τζώνυ Βαβούρας σε νέες περιπέτειες!

ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ
Ώρα για τσίρκο! | Στο μαγικό κόσμο του Martino | Ένας ξυλοπόδαρος ανάμεσά μας! | Οι μασκότ του πάρκου | Face painting & Μπαλονοκατεσκευές


ΠΗΓΗ. cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου