ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα, ανοίγει στα Τρίκαλα, στις 29 Νοεμβρίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-11-2013



Ζήστε παραμυθένιες και γιορτινές μέρες στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα, τον «Μύλο των Ξωτικών», που ανοίγει στα Τρίκαλα, στις 29 Νοεμβρίου.

Για τρίτη χρονιά φέτος, η όμορφη πόλης των Τρικάλων, βάζει τα… γιορτινά της και φιλοξενεί το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα, τον «Μύλο των Ξωτικών».

Για 38 ολόκληρες ημέρες (από τις 29 Νοεμβρίου, έως τις 5 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ) ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του, μας περιμένουν όλους στο ομορφότερο χωριό και στο μεγαλύτερο χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Πρωταγωνιστές θα είναι ο Αϊ Βασίληs, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρουτζ» και η όμορφη «Νεράιδα Βιολάντα», που ετοιμάζουν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων, ενώ ο χώρος όπου θα στηθεί το πάρκο, είναι ο παλιός «Μύλος Ματσόπουλου».
Το αποτέλεσμα; Ένα υπέροχο χωριό, ζεστό και φιλόξενο, μεταμορφωμένο σε έναν παραμυθένιο… «Μύλο των Ξωτικών»: Τα παλιά φουγάρα του εργοστασίου, σκορπίζουν τώρα απίστευτες μυρωδιές και οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, της e-Trikala Α.Ε. και εκατοντάδων δημοτών εθελοντών που θα ανοίξουν της αγκαλιά τους για όλους τους επισκέπτες, ενώ οι τοπικές επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της περιοχής θα υποδεχτούν τους φιλοξενούμενους με απίστευτες εκπτώσεις και ποιοτικές παροχές.




Για πληροφορίες σχετικά με τον «Μύλο των Ξωτικών», ενημερωθείτε από το site milosxotikon.gr ή από το facebook.com/milosxotikon.gr ή τηλεφωνήστε στα 24310 38890 - 24310 74442 και 24310 22899.  


ΠΗΓΗ. clickatlife


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου