ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μετρό: Κλειστοί οι σταθμοί Αιγάλεω, Ελαιώνας,Κεραμεικός το Σαββατοκύριακο


ΠΕΜΠΤΗ 24-10-2013


Εκτός λειτουργίας θα είναι το Σαββατοκύριακο οι σταθμοί του μετρό «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός» λόγω εργασιών για την επέκταση της γραμμής 3 έως τον σταθμό «Αγία Μαρίνα». Οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγιά τους στο σταθμό «Μοναστηράκι».

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή με ονομασία Χ50 «Στ. Σύνταγμα – Στ. Αιγάλεω», η οποία θα έχει αφετηρία την οδό Όθωνος. Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις παρακάτω στάσεις:

◾«ΟΜΟΝΟΙΑ-ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ» επί της Πειραιώς, μεταξύ Ζήνωνος και Μενάνδρου. ◾«ΣΙΔΕΡΑ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Λεωνίδου και Μεγ. Αλεξάνδρου (εξυπηρέτηση σταθμού «Κεραμεικός»). ◾«ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Εμ. Παππά και Νάξου (εξυπηρέτηση σταθμού «Ελαιώνας»). ◾ «ΣΜΥΡΝΗΣ» για επιβίβαση – αποβίβαση, επί της οδού Δημαρχείου, μεταξύ Σμύρνης και Ιεράς Οδού (εξυπηρέτηση σταθμού «Αιγάλεω»). ◾«ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ εν. Νάξου και Εμ. Παππά (εξυπηρέτηση σταθμού «Ελαιώνας»). ◾«ΣΙΔΕΡΑ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Τριπτολέμου και Ιάκχου (εξυπηρέτηση σταθμού «Κεραμεικός»). ◾ «ΟΜΟΝΟΙΑ-ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ» επί της Πειραιώς, μεταξύ Γερανίου και Σωκράτους.

Στην κατεύθυνση από Αιγάλεω προς Σύνταγμα το πρώτο δρομολόγιο από τη στάση «ΣΜΥΡΝΗΣ» θα είναι στις 05:30 το Σάββατο και την Κυριακή. Το τελευταίο δρομολόγιο το Σαββάτου θα είναι στις 02:10 (πρωί Κυριακής) και το τελευταίο δρομολόγιο την θα είναι στις 00:10 (πρωί Δευτέρας). Στην κατεύθυνση από Σύνταγμα προς Αιγάλεω το πρώτο δρομολόγιο από την αφετηρία θα είναι στις 05:45 το Σάββατο και την Κυριακή. Το τελευταίο δρομολόγιο το Σαββάτουθα είναι στις 02:25 (πρωί Κυριακής) και το τελευταίο δρομολόγιο την Κυριακής θα είναι στις 00:25 (πρωί Δευτέρας)


ΠΗΓΗ. ypodomes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου