ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Στον «Οδυσσέα» θα απογραφούν οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων


ΤΡΙΤΗ 15-10-2013

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.odysseas.it.minedu.gov.gr θα απογραφούν οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων για αν προχωρήσει το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Του Απόστολου Λακασά

Σε αυτήν καλούνται να απογραφούν από την Τετάρτη στις 08:00 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου οι διοικητικοί υπάλληλοι των έξι πανεπιστημίων (Αθηνών, ΑΠΘ, Πατρών, Κρήτης, Θεσσαλίας, ΕΜΠ) που βρίσκονται σε Διευθύνσεις ή Κλάδους που καταργούνται. 
Στόχος είναι να προχωρήσει η μοριοδότησή τους και να γίνει η τελική επιλογή των 1.349 υπαλλήλων, όπως ορίζει η σχετική κοινή υπουργική απόφαση. Το υπ. Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι υπάλληλοι θα πρέπει να καταγράψουν τα στοιχεία τους (π.χ. οικογενειακή κατάσταση, πτυχίο, έτη προϋπηρεσίας κ.ά.) σε ηλεκτρονική πλατφόρμα. 
Κατόπιν θα πρέπει να καταθέσουν στη Διεύθυνση Προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, στο Μαρούσι, όλα τα δικαιολογητικά (πτυχία, πιστοποιητικά κ.ά), που θα έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά ότι κατέχουν. 
Η μοριοδότηση θα γίνει με την εποπτεία τριμελούς επιτροπής, η οποία και θα εκδώσει τη λίστα των συνολικά 1.349 διοικητικών υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

ΠΗΓΗ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου