ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ - Φτιάχνουν νεα διάβαση πεζών μέσα στο κέντρο της Αθήνας


ΚΥΡΙΑΚΗ 27-10-2013

Έλεος ! Φτιάχνουν νεα διάβαση πεζών μέσα στο κέντρο της Αθήνας !!!

Το είδαμε σήμερα το πρωί και δεν το πιστεύουμε . 
Συνεργείο έφτιαχνε (διαμόρφωνε - έριχνε τσιμέντο στην γραμμή ) 50 μέτρα πριν το σήμα εισόδου στο σταθμό του Ρουφ  διάβαση για πεζούς !
Σε ένα απο τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας , - ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες που δεν υπάρχει άλλωστε και καλή ορατότητα και πολλοί πολίτες είναι υπό την επήρεια του αλκοόλ  - οι υπεύθυνοι (ΟΣΕ - Δήμου Αθηναίων ;) δώσαν
εντολή να καλλωπιστεί η νέα << διάβαση >> πεζών !

Μιλάμε για την γραμμή μεταξύ Αθήνας - Ρούφ επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως που έχουν συμβεί επανειλημμένα ατυχήματα με πεζούς καθώς η πρόσβαση σε αυτήν είναι ανοιχτή σε πολλά σημεία.

Αντί λοιπόν οι υπεύθυνοι του Δήμου Αθηναίων και του ΟΣΕ , να περιφράξουν την γραμμή και να φτιάξουν αερογέφυρα για να έχει πρόσβαση ο κόσμος στα μαγαζιά στο Γκάζι , επέλεξαν να διευκολύνουν -κάνοντας  ποιο προσβάσιμη -,  μια ακόμα πεζοδιάβαση θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των πολιτών σε μια περιοχή που θα το επαναλάβουμε για να το εμπεδώσουν , το βράδυ σφύζει κυριολεκτικά απο κόσμο .

Πόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή , ρωτάμε εμείς , αλλά και τι φταίνε οι μηχανοδηγοί που καθημερινά βιώνουν τα απίστευτα με πολλούς απρόσεκτους  - αφηρημένους να διασχίζουν τις γραμμές .

Νομίζουμε ότι επιτέλους το θέμα θα πρέπει να το δει και η ΠΕΠΕ .

Αρκετά τραβάμε για να ανεχόμαστε και την επικίνδυνη λογική αδιάφορων υπευθύνων.

Θυμίζουμε ότι και στα 30 μέτρα ποιο πρίν απο το σημείο που  σήμερα δούλευε το συνεργείο , έχουν τοποθετηθεί ξύλα επί της γραμμής για να περνούν οι πεζοί σε μια γραμμή που διέρχονται συνεχώς τρένα !

Αυτά δεν γίνονται σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα και πρωτεύουσα.



ΠΗΓΗ. 1. ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ
             2. ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟ 2007



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου