ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τρίζει η καρέκλα του Καψή για την ΔΤ


ΤΕΤΑΡΤΗ 16-10-2013


Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Παντελή Καψή ο οποίος μετά την σημερινή επίθεση της ΕΣΗΕΑ η οποία τον κατηγορεί ότι «αγνοεί τη νομιμότητα με πελατειακά κόλπα, εποχικές συμβάσεις, ανασφάλιστη εργασία, αδιευκρίνιστες δαπάνες και ξεπούλημα της περιουσίας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων» μπήκε και στόχαστρο 32 βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι τον ρωτούν τι είδους πρωτοβουλίες πρόκειται να λάβει για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο.


Η ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ δεν φαίνεται να είναι τυχαία καθώς στην κυβέρνηση πλέον προβληματίζονται για τις κινήσεις του κ. Καψή τόσο σε ότι αφορά στο μεταβατικό σχήμα όσο και την προετοιμασία λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ τα οποία έχει αναλάβει εν λευκώ.
Ειδικότερα οι δαπάνες για το μεταβατικό σχήμα έχουν εκτροχιαστεί χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα με συνέπεια ο κρατικός προϋπολογισμός να επιβαρύνεται υπέρμετρα. Την ίδια στιγμή σε κυβερνητικούς κύκλους έχουν φτάσει καταγγελίες για τον τρόπο διαχείρισης του μεταβατικού σχήματος όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι κύριοι Σπυρόπουλος και Μπράμος οι οποίοι θήτευσαν στο παρελθόν επί πολλά χρόνια στην ΕΡΤ όπου οι πράξεις τους προκάλεσαν τουλάχιστον ερωτηματικά ως προς τα κίνητρα και την αποτελεσματικότητά τους.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι πλέον τα χρονικά περιθώρια για τον κ. Παντελή Καψή στενεύουν καθώς καλείται να αποδείξει πλέον ότι έγινε ορθή διαχείριση των πόρων που διατέθηκαν αλλά και ότι δεν κωλυσιεργεί σκοπίμως τις διαδικασίες ώστε να λειτουργήσει ο νέος φορέας εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί ώστε να διατηρήσει και ο ίδιος για περισσότερο χρόνο τη θέση του.



ΠΗΓΗ. fpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου