ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η Περιφέρεια Αττικής μετά την Νέα Φιλαδέλφεια αποφάσισε να στηρίξει ακόμη ένα ιστορικό γήπεδο καθώς θα διαθέσει για έργα στην Λεωφόρο 7 εκ. ευρώ!


ΠΕΜΠΤΗ 3-3-2013

  Στα εκτελεστέα έργα της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται και η ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. 
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενέκρινε έργα ανακατασκευής ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όσο και του περιβάλλοντα χώρου του «Απ. Νικολαΐδης».

Αυτη είδηση φυσικά, είναι ευχάριστη τόσο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού όσο και για τον ίδιο τον σύλλογο, καθώς πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος είχε γνωστοποιήσει την θέληση της ΠΑΕ για ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου του «τριφυλλιού» και παραμονή της ομάδας για πάντα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι τον περασμένο Μάιο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας για τη Λεωφόρο και το πλάνο που υπάρχει για ανάπλαση τόνιζε: «Στις σκέψεις μας είναι να κατασκευάσουμε κάθε κερκίδα ξεχωριστά. 
Να την γκρεμίζουμε και να την φτιάχνουμε από την αρχή. Θα προχωράμε, έτσι, στην δημιουργία της νέας Λεωφόρου ανάλογα με τα χρήματα που θα έχουμε. Σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αντιστήριξης. Έχουν γίνει στατικές μελέτες. 
Κοιτάμε τον όγκο του γηπέδου που μπορεί να φτιαχτεί με βάση τα μέτρα που είναι τώρα και το ύψος. Οι στατικές μελέτες έχουν δείξει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορούν να προχωρήσουν.

ΠΗΓΗ. gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου