ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Καψής: "Θα μπει εισαγγελέας στο Ραδιομέγαρο"


 ΔΕΥΤΕΡΑ 2-9-2013
ΠΗΓΗ. news247






Ο υφυπουργός αρμόδιος της Δημόσιας Τηλεόρασης μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή αναφέρθηκε στην εν εξελίξει κατάληψη στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.
"Δεν είναι δική μου απόφαση να εκδιωχθούν κάποιοι άνθρωποι. Είναι ζήτημα εφαρμογής του νόμου", σημείωσε ο κ. Καψής.
Στο ερώτημα αν θα υπάρξει κάποια εισαγγελική παρέμβαση απάντησε: "Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα καταστεί αναγκαία. Έγινε μια προσπάθεια να λυθεί συναινετικά. Έγινε η συζήτηση με την EBU και είπαμε ότι πρέπει να υπάρξει ενημερωτικό πρόγραμμα. Εντός των ημερών θα υπάρξει και δελτίο ειδήσεων.
Πλέον δεν έχει την παραμικρή ηθική δικαιολογία να παραμένει υπό κατάληψη η Αγία Παρασκευή η οποία έχει σταματήσει να εκπέμπει πρόγραμμα και γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου. Νομίζω ότι το να κατακρατούν εξοπλισμό 100άδων εκατομμυρίων ή δεκάδων εκατομμυρίων μόνο και μόνο για μία web-tv η οποία μπορεί να βγει από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας αγγίζει τα όρια της πρόκλησης πλέον".
 
Υπενθυμίζεται ότι οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ που στεγάζονται στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να μεταδώσουν ζωντανά όλες τις πολιτικές εμφανίσεις στη ΔΕΘ, την ίδια στιγμή που οι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα στείλουν εκπροσώπους τους στη μεταβατική ΔΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου