ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Υπ. Μεταφορών για το θέμα του κλεισίματος του ΟΣΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ  8-9-2013
 Το υπουργείο Μεταφορών διέψευσε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο η τρόικα βάζει στο τραπέζι το κλείσιμο των σιδηροδρόμων ως προαπαιτούμενο για την επόμενη δόση (το άρθρο έχει τίτλο («Λουκέτο – εξπρές και για τον ΟΣΕ).  
«Με αφορμή δημοσιεύματα, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνει ότι τo κλείσιμο ή η απαξίωση του οργανισμού δεν περιλαμβάνονται επ΄ ουδενί στο σχεδιασμότης κυβέρνησης.
Απεναντίας, κυβερνητική πρόθεση είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας και των υπηρεσιών του οργανισμού και για το λόγο αυτό βρίσκονται σε εξέλιξη βασικά και μεγάλα έργα σιδηροδρομικών υποδομών σε όλη τη χώρα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ας δούμε όμως τι δήλωναν οι Κυβερνώντες λίγο  πριν το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά και πριν τις εκλογές του 2012 για να ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ τους εργαζόμενους .....

 
                


Ας είμαστε όλοι σε εγρήγορση , αν και απο ότι δείχνουν τα πράγματα , πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια εκφοβισμού των σιδηροδρομικών αλλά και αναμφίβολα προσπάθεια για να περάσει βελούδινα στην Ελληνική Κοινωνία το ξεπούλημα ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΕΣΣΤΥ .
Ε εκεί που θα τα κλείναμε , θα πάρουμε και 10 εκ Ευρά θα πεί ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας .....


ΠΗΓΗ. mixanodigoiose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου