ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ανακοίνωση απο Εξέλιξη


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-9-2013

Ανακοίνωση απο Εξέλιξη


Συναδέλφισες και συνάδελφοι,
αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε τους κ.κ. Βασίλη Τουρλή και Επαμεινώνδα Θεοδωρόπουλο
Δεν περιμέναμε να κάνουν τη ζωή μας τόσο εύκολη! Επί 2 χρόνια φωνάζουμε πως οι δυο δεινόσαυροι του κλαδικού μας συνδικαλισμού συμπράττουν για την προάσπιση των μικροσυμφερόντων τους. Ιδού λοιπόν, πώς εκδηλώνεται (με πρωτοφανή αφέλεια!) η συμμαχία της απόλυτης υποταγής στις μνημονιακές εντολές!

Συνυπογράφοντας μια ανακοίνωση κατά του πλέον αξιόπιστου μέσου πληροφόρησης του κλάδου, προσπαθούν να σταματήσουν τη ροή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ προς τον κόσμο. Με τέτοιες
πρακτικές ενδυναμώνουν τη φυσιολογική αμφισβήτηση των συναδέλφων, που απορούν με την απραξία και την απάθειά τους μπροστά στις προδοτικές πολιτικές της κυβέρνησης.
Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν περίτρανα ότι, ενώ καιγόμαστε, αυτοί εξακολουθούν να παίζουν παιχνιδάκια στην πλάτη μας.
Οι δεινόσαυροι σπέρνουν τρόμο για το εργασιακό μας μέλλον και μοιράζουν υποκύψεις στη Διοίκηση, προσδοκώντας την εύνοιά της σε θέματα άσχετα με τα προβλήματα των Μηχανοδηγών. Δεν θα απαντήσουμε στην ανακοίνωσή τους, γιατί το ίδιο το κείμενο αποδεικνύει το ανούσιο της κίνησής τους. 
Απλώς, αναρωτιόμαστε: 
Πώς βγάζουν ανακοίνωση ως ΠΕΠΕ, χωρίς να ενημερώσουν τις άλλες παρατάξεις;  Τόσο ξεδιάντροπα θεωρούν την ΠΕΠΕ ως «μαγαζάκι» τους;  Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πια; 
Για πολλοστή φορά, αυτοί οι κύριοι απέδειξαν πως μόνο μέλημά τους είναι να παρεμποδίζουν κάθε ουσιαστική δράση του κινήματος. 
Επιτέλους, παραδεχτείτε το προφανές: Δεν θέλετε να τα «σπάσετε» με τη Διοίκηση, γιατί παίζετε παιχνιδάκια αλληλοεξυπηρέτησης!
Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι χαλάμε τις συνταγές αποτυχίας που σέρνουν την Έλξη από την απαξίωση στην εξαθλίωση. 
Είναι τιμή μας να αντιστεκόμαστε στην οπισθοδρόμηση. 
Επιμένουμε πως μοναδικό όπλο μας παραμένει ο Νόμος.  Η "Εξέλιξη" αποδεικνύει με πράξεις ότι (παρά τη μεθοδευμένη τρομοκρατία των παπαγάλων της Διοίκησης) οι εργαζόμενοι ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και δεν σκοπεύουμε να τα ξεπουλήσουμε!
 Μόνος εχθρός μας ο φόβος! Μόνιμος σύμμαχος ο Νόμος!

Υ.Γ.: Πάρτε το απόφαση: Οι μάσκες έπεσαν και τα μνημονιακά ρουσφέτια κάτω από το τραπέζι θα σταματήσουν! Άλλωστε, οι ίδιοι οι «προστάτες» σας θα φροντίσουν να σας ξεφορτωθούν μόλις ολοκληρώσουν το μαρασμό και το ξεπούλημα του Σιδηρόδρομου. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, μα τους προδότες κανείς! Είναι απορίας άξιο πώς δεν το έχετε μάθει με «τόσα χρόνια δράσης και εμπειρίας»…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ . ΕΔΩ

ΠΗΓΗ. mixanodigoiose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου