ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Διευκρινίσεις για την προκήρυξη θέσεων στη Δημόσια Τηλεόραση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-7-2013

Η αίτηση καταχωρείται ηλεκτρονικά με μοναδικό ψηφιακό αριθμό

Η συμμετοχή στο μεταβατικό φορέα με δίμηνες συμβάσεις δεν επηρεάζει το δικαίωμα των εργαζομένων να εργαστούν στο νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα (ΝΕΡΙΤ), αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ειδικός Διαχειριστής.

Διευκρινίσεις για την προκήρυξη θέσεων στη Δημόσια ΤηλεόρασηΣτην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «ως προς τα γενικά και λοιπά πρόσθετα προσόντα πρόσληψης και τα κριτήρια αξιολόγησης εφαρμόζεται το θεσμικό πλαίσιο για προσλήψεις σε θέσεις Δημοσίου (Ν. 2190/1994 και ΠΔ 50/2001)». Ειδικότερα, σε ότι αφορά το κριτήριο «Εμπειρία» υπολογίζεται κατ' ανώτατο όριο 60 μηνών (Ν.2190/1994). Το κριτήριο «Γνώση Η/Υ» συνιστά υποχρεωτικό προσόν για όλους τους κλάδους (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) και αποδεικνύεται σύμφωνα με τα ισχύοντα σήμερα κατά το ΠΔ 50/2001.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι «η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απαιτείται για οιαδήποτε θέση/ειδικότητα για την οποία προβλέπεται κατά την ισχύουσα νομοθεσία τέτοια άδεια».

Επισημαίνεται, επίσης, ότι «ως ΕΠΠ (Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων) νοείται η εθνική ή ευρωπαϊκή ταξινόμηση επιπέδου κατάρτισης. Για το συγκεκριμένο πεδίο στην αίτηση οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν τον αριθμό ανάλογα με το επίπεδο προσόντων τους με βάση την ακόλουθη κατάταξη:

4 → Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΔΕ)

5 → Μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΔΕ + μέχρι 2 έτη σπουδών)

6 → Πρώτος κύκλος σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΠΕ ή/και ΤΕ)

7 → Μεταπτυχιακό επίπεδο - Master

8 → Διδακτορικό

Τέλος, επισημαίνεται ότι «η υποβολή της αίτησης καταχωρείται ηλεκτρονικώς με μοναδικό ψηφιακό αριθμό. Αποδεικτικό υποβολής της αιτήσεως αποτελεί είτε αντίγραφο αποστολής του μηνύματος του υποψηφίου είτε το επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα για τη λήψη της αιτήσεως».

ΠΗΓΗ. in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου