ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Η κυβέρνηση καταργεί ως και το…Εθνικό Θέατρο!

ΠΕΜΠΤΗ 2-5-2013

O κατάλογος των 252 οργανισμών του Δημοσίου που σκοπεύουν να κλείσουν οι ηγέτες των τριών κυβερνητικών κομμάτων, όπως τον δημοσίευσε η Ελευθεροτυπία.
Φρίκη προκαλεί η λίστα των 252 Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, από τα οποία θα απολυθούν χιλιάδες υπάλληλοι προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των απολύσεων 15.000 υπαλλήλων του Δημοσίου.
 Kαταργούν μέχρι και τους οργανισμούς του …Εθνικού Θεάτρου, της Λυρικής Σκηνής, του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου! Εννοείται ότι δεν την γλιτώνουν τα περιφερειακά αντίστοιχά τους – το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Θεσσαλικό Θέατρο ή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Πάνε και οι οργανισμοί του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, των Μεγάρων Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης, το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών, του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.  Μέχρι και το …Ινστιτούτο Παστέρ θα κλείσουν οι αθεόφοβοι, εκεί όπου πηγαίνουν να κάνουν εμβόλια εναντίον ιδιαίτερα μολυσματικών ασθενειών όπως π.χ. η χολέρα, η ελονοσία, ο κίτρινος πυρετός όσοι ταξιδεύουν σε χώρες του Τρίτου Κόσμου!
Σφαγή απερίγραπτων διαστάσεων θα γίνει και στον αθλητισμό, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το να καταργηθούν οι οργανισμοί των ομοσπονδιών π.χ. του κρίκετ, του μπέιζμπολ ή του μπάντμιντον το καταλαβαίνουμε, έστω και αν μας θλίβει. Το να καταργείται όμως ο οργανισμός της ομοσπονδίας του …μπάσκετ και του βόλεϊ ή της ποδηλασίας, όπως και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, μας φαίνεται παρανοϊκό.


ΠΗΓΗ: http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου